Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Корейська косметика ohui miracle aqua essence 20 ml

850 грн
Опис

Легка гелева інтенсивно зволожуюча есенція .
що містить насичений комплекс мікроелементів для зволоження та живлення шкіри. Створює потужний захисний бар'єр для утримання вологи, покращує текстуру шкіри, робить її більш щільною та еластичною.

Лінія Miracle aqua розроблена на основі формули Aurora-Hyaluronic Acid і поєднує в собі різні розміри молекул гіалуронової кислоти для інтенсивного зволоження та підтримки еластичності шкіри. Має властивість корекції мімічних і вікових зморшок, рекомендується для шкіри, що втрачає пружність.
Гіалуронова кислота - це полісахарид, що входить до складу клітинної речовини сполучної тканини. Природний гелеутворювач. Важливий структурний елемент шкіри, що сприяє підтримці нормального водного балансу в клітинах шкіри, створює внутрішній обсяг тканин. Покращує рельєф шкіри, попереджує та уповільнює старіння шкіри, розгладжує зморшки, ефективно зволожують та захищають шкіру. У поєднанні з іншими біологічно активними компонентами діє синергізм, посилюючи їх активність.

Есенція надає бактерицидний та ранозагоювальний ефекти, активізує процес оновлення клітин, покращує мікроциркуляцію крові та загальний стан шкіри.

Підходить для зволоження будь-якого типу шкіри.

Спосіб застосування: використовувати після очищення та тонізування шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 20мл
Продавець
chudik106
chudik106
Харків
81% виконаних замовлень
Була