Всі категорії
Додати товар

Medi-peel pepptide 9 aqua essence lifting ampoule сироватка для обличчя з пептидним комплексом

685 грн
Опис

Антиоксидантна ліфтинг-сироватка для обличчя з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Lifting Ampoule має великий спектр функцій:

✔ Покращує колір обличчя, м'яко висвітлять небажану пігментацію та вирівнює тон.
✔ Підвищує пружність, зміцнює тургор, розгладжує шкірні заломи та зменшує виразність зморщок.
✔ Блокує руйнівну дію вільних радикалів, ущільнюючи шкіру та неабияк підвищуючи її бар'єрні функції.
✔ Має заспокійливу дію, бореться з тьмяністю, тонізує й повертає здорове сяйво.
✔ Інтенсивно зволожує, насичує вітамінами та усуває лущення.

🌿 Основні компоненти:
- Комплекс із 9 пептидів відповідає за постійну регенерацію й оновлення клітин, має глибоку anti-age вплив, скорочує видимість зморщок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин.
— 7 видів гіалуронової кислоти проникають глибоко в епідерміс і усувають дегідратацію, заповнюють брак вологи, усувають сухість і захищають від старіння шкіри.
- Волюфілін (Anemarrhena Asphodeloides Root Extract) — речовина, екстрагована з анемаррени, він збільшує щільність і об'єм шкіри, надаючи ефект, схожий на ліпофілінг.
- Астаксантин — потужний антиоксидант, який називають головним «антиоксидантом молодості». Астаксантин активний у всіх шарах епідермісу, забезпечує захист від УФ-пошкоджень, зменшує зморшки та освітлює вікові плями.
- Глутатіон пригнічує руйнівний вплив ультрафіолету, вільних радикалів та інших чинників довкілля, активно відновлює пошкоджені клітини. Зміцнює імунітет шкіри, роблячи її менш реактивною, покращує бар'єрні функції, уповільнює процеси старіння.
- Коензим Q10 має омолоджувальну й антиоксидантну дію, сприяє згладженню зморщок, прискорює регенерацію та синтез колагенових волокон у клітинах. Стимулює ріст сполучної тканини, захищає клітини від руйнування.
- Аденозин активно впливає на виробництво колагену, стимулює вироблення еластину в клітинах епідермісу, знижує кількість зморщок, що з'являються з віком, зменшує їх глибину.

✅ Підходить для догляду за зрілою шкірою.

➡ Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість сироватки на тонізовану шкіру масажними рухами.

✅ Об'єм: 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?