Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя з азійською центелою.

100 грн
Опис

Для ефективного оновлення шкіри обличчя сироватка з екстрактом азійської цінувальники від фірми Bioaqua є ідеальним косметичним засобом. Сироватка має легку консистенцію, добре вбирається й не викликає подразнень і почервоніння, зміцнює структуру та позитивно впливає на зовнішній вигляд і загальний стан шкіри. Серум перешкоджає появі сухості, глибоко зволожує й утримує вологу всередині клітин, знімає відчуття потягу, заспокоює подразнену шкіру, згладжує зморшки та перешкоджає передчасному старінню шкіри.

Сироватка має легку консистенцію, тому після нанесення та вбирання не залишає відчуття дискомфортної липкості. Вона інтенсивно вбирається шкірним покривом і щедро насичує його вологою, що живить. Косметичний засіб чудово бореться з пігментацією і віковими змінами, знімає відчуття потягу та лущення. Сироватка покращує загальний стан шкірного покриву, заспокоює подразнену шкіру, покращує зовнішній вигляд і підвищує пружність. Регулярне застосування косметичної сироватки в доглядових процедурах забезпечить шкірі рівний тон, гарний колір і надовго збереже молодість і природну красу.

Нанесіть кілька крапель сироватки на чисту шкіру й акуратно масажуйте до вбирання. Для посилення ефекту використовуйте перед маскою або кремом. Рекомендується застосовувати двічі на день, вранці та ввечері.

30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари