Всі категорії
Додати товар

Зміцнювальна сироватка для обличчя medi peel filler eazy ampoule, 30ml

640 грн
Опис

Medi-Peel Filler Eazy Ampoule — це не просто зміцнювальна сироватка для обличчя. Це продукт нового покоління, створений на основі останніх наукових досягнень, щоб повернути вашій шкірі її колишню пружність і еластичність.

В основі формули сироватки — п'ять типів гіалуронової кислоти, які забезпечують глибоке зволоження й повертають шкірі її еластичність. Компоненти активно борються зі зморшками, помітно зволожуючи шкіру. До складу входить рослинний EGF (епідермальний фактор росту), який надає шкірі пружність, стимулюючи оновлення клітин.

Також у сироватці є інгредієнти PHA й аквапорин, які дбайливо видаляють змертвілі клітини шкіри, покращуючи її здатність до оновлення й глибокого зволоження.

У формулу входять спеціальні інгредієнти, як-от Matrixyl 3000, Oriental Beauty Fruits Newplex, RiFerm-NPG і Blue Complex, які зміцнюють шкіру та роблять її пружною, не викликаючи водночас подразнення. Ці активні компоненти діють спільно, стимулюючи вироблення колагену, покращуючи тонус шкіри та живлячи її.

Якщо ви мрієте повернути своїй шкірі пружність і молодість, зберігаючи водночас відчуття комфорту та зволоження, MediPeel Filler Eazy Ampoule стане вашим ідеальним вибором.

Які проблеми розв'язує:

- Обвисла шкіра, що втратила еластичність
- Сухість і дегідратація шкіри
- Втомлений і блідий колір обличчя
- Зморшки та тонкі лінії
- Підвищена чутливість і подразнення шкіри
- Нерівна текстура шкіри
- Втрата об'єму та контурів обличчя
- Млява та втомлена шкіра

Спосіб використання

Нанесіть засіб на протонізоване обличчя й розподіліть по шкірі м'якими, масажними рухами

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари