Всі категорії
Додати товар

Хіт! сироватка з гіалуроном і біозолотом bioaqua probeauty

160 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм 100 мл. Популярна зволожуюча омолоджуюча сироватка від зморшок з біозолотом та гіалуроновою кислотою. Підходить для будь-якого типу шкіри вік 25+. Поставляється у скляній пляшці з піпеткою, поміщеній в фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Дія: омолодження, зволоження, тонізування, боротьба зі зморшками і пігментацією.
Ефективна сироватка зменшує зморшки, активно бореться з першими віковими змінами шкіри, зволожує, живить і робить її м'якою, ніжною та сяючою. Біозолото, що міститься у складі сироватки - це один з найефективніших компонентів, що омолоджує, в азіатській косметиці. Золото стимулює синтез колагену та еластину, покращує стан шкіри. Нормалізує роботу сальних залоз. Тонізує шкіру, уповільнює старіння, бореться з неоднорідним тоном шкіри та пігментацією, а також відмінно зволожує та покращує кровообіг.
Гіалуронова кислота, що міститься у складі сироватки, активно живить і насичує вологою шкіру, робить її ніжною, пружною та еластичною, покращує її захисні властивості. Після регулярного використання, шкіра стає бархатистою і підтягнутою, набуває здорового вигляду, а зморшки стають менш помітними.
Спосіб використання: на очищену шкіру нанести кілька крапель сироватки, потім легко помасажувати кінчиками пальців до повного вбирання. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?