Всі категорії
Додати товар

Омолоджуюча сироватка в капсулах oskia super-r, super-c , ретинол вітамін с

500 грн
Опис

Омолоджуюча сироватка в капсулах Oskia super-r, super-c , ретинол вітамін с
В кожній баночці по 7 капсул з сироваткою (кожна капсула 0.28мл)

Вітамін с , super-c

Капсули наповнені антиоксидантною силою, містять надзвичайно заряджену суміш поживних речовин і потужних активних речовин, які інтенсивно зволожують, захищають, живлять і освітлюють втомлену, в’ялу шкіру.

OSKIA використовує стабільну маслорозчинну форму вітаміну С у безпечній концентрації 2%, щоб зменшити ризик клітинного пошкодження, яке може виникнути, коли вітамін С, який, як відомо, нестабільний у високих дозах, стає прооксидантом. Працюючи разом із розумним вітаміном Е (потужнішою антиоксидантною формою вітаміну Е), підкріпленим томатним лікопіном, формула захищає шкіру від зовнішніх агресорів і окисного пошкодження, водночас надаючи заспокійливу дію. Зволожуюча суміш натуральних олій (жожоба та солодкого мигдалю) містить живильні омеги, а сквалан рослинного походження відновлює ліпідний бар’єр і балансує природний жир шкіри.

Капсули з ретинолом super-r на ніч

- Зберігає шкіру пружною
- омолоджує
- Надає здорового відтінку шкіри

Потужна вечірня сироватка з ретинолом, що містить удосконалений суперпоживний ретиноїдний комплекс OSKIA (з 0,5% HPR, вітамінами C, E та провітаміном D3) з високою концентрацією клітинних поживних речовин, а також рослинними активними речовинами та ключовими антиоксидантами для допомоги

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 7мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?