Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Оновлювальна сироватка для обличчя «енергія протенолу» avon anew/ейвон енью//маєня 30 мл

240 грн
Опис

Оновлювальна сироватка для обличчя «Енергія Протенола» Avon annow/Ейвон енью//Ейвонеень 30 мл

Про сироватку:
Оновлювальна сироватка для обличчя «Енергія Протенола» — це інноваційний засіб, у якому міститься запатентована амінокислота Protinol і її ідеальний супутник — ніацинамід (вітамін B3). Компонент Protinol здатний якнайшвидше відновити відразу два різновиди колагену, необхідного для пружності та краси твоєї шкіри.
Унікальна формула сироватки підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку. Засіб клінічно та дерматологічно протестований. Оновлювальна сироватка для обличчя «Енергія Протенола» бореться з різними недосконалостями шкіри, покращуючи її! Відомий результат уже за 7 днів

7 ознак молодої шкіри:
1. Зморшки розгладжені
2. Шкіра пружніша
3. Укріплена структура шкіри
4. Посилені бар'єрні функції
5. Менш помітні пори
6. Шкіра рівніша
7. Шкіра більш сяйна
Усі ознаки молодої та пружної шкіри допоможуть підтримувати наша нова оновлювальна сироватка для обличчя «Енергія Протенолу».
Застосування: вранці та ввечері наносити на шкіру обличчя й шиї масажними рухами (1-2 натискання дозатора). Потім використовувати зволожувальний крем.
Країна виробництва: Польща

Про сироватку:

Оновлювальна сироватка для обличчя «Енергія Протінола» - це інноваційний засіб, в якому міститься запатентована амінокислота Protinol і її ідеальний супутник - ніацинамід (вітамін B3). Компонент Protinol здатний в короткі терміни відновити відразу два типи колагену, необхідного для пружності і краси твоєї шкіри.

Унікальна формула сироватки підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку. Засіб клінічно та дерматологічно протестований. Оновлювальна сироватка для обличчя «Енергія Протінола» бореться з різними недосконалостями шкіри, покращуючи її! Відомий результат вже через 7 днів *.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: