Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сироватка для обличчя topface skinglow

310 грн
Опис

Сироватка для обличчя Skinglow РТ805

Об'єм: 30мл
Країна : Туреччина Ціна: 310грн

🌸Vegan Collagen
Спеціально розроблена інноваційна формула сироватки для обличчя містить молекули колагену рослинного походження, який має реструктурну та відновлюючу дію. Засіб дарує вашій шкірі енергію морських рослин. Океанічна вода, збагачена мінералами, зменшує пори і надає вашій шкірі більш пружного, свіжого та оновленого вигляду.

🌼Vitamin C
Сироватка несе у собі неймовірні поживні сили природи, щоб передати користь активних інгредієнтів прямо на вашу шкіру. Ця сироватка, збагачена вітаміном С, рослинними екстрактами та водою з джерел з високим вмістом мінералів, глибоко зволожує шкіру, вирівнює тон шкіри та освітлює пігментні плями.

💦Hyaluronic Acid
Сироватка розроблена для того, щоб ви відкрили собі унікальну силу чистої гіалуронової кислоти. Ця сироватка, до складу якої входить гіалуронова кислота, провітамін B5 та натуральні рослинні екстракти, підтримує баланс шкірного бар'єру, надаючи суперзволожуючий та відновлюючий ефекти. Відіграє активну роль у боротьбі з ознаками старіння і надає еластичність, а втомлену шкіру робить свіжою та відпочившою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота
Сфера застосування:
Обличчя
Продавець
coreanbeauty
coreanbeauty
Київ
67% виконаних замовлень
Була