Всі категорії
Додати товар

Сироватка для росту брів anastasia beverly hills brow genius conditioning brow serum 3.5 мл

980 грн -24% 750 грн
Опис

Anastasia Beverly Hills Brow Genius Conditioning Brow Serum — це сироватка для брів, яка швидко ущільнює їх, активує ріст волосків, надає додаткового об'єму та природного блиску. Засіб об'єднує перевірені натуральні інгредієнти в розумну формулу, яка дасть вам отримати густіші та блискучіші брови цілком відповідно до ваших вимог.

Сироватка пройшла клінічні дослідження, що підтвердили її ефективність. 95% користувачів помітили, що після 12 тижнів використання Anastasia Beverly Hills Brow Genius Conditioning Brow Serum їх брови стали мати здоровіший і доглянутий вигляд, менш схильний до ламкості, насичених, зволожених, гладких і блискучих. 93% підтвердили, що їх брови стали слухнянішими та легко піддаються укладанню, а також що тепер набагато легше привести їх у бажану форму.

Унікальними результатами, які забезпечує Anastasia Beverly Hills Brow Genius Conditioning Brow Serum, засіб зобов'язаний активним компонентам складу:

Пептид з екстракту конюшини червоного - сприяє наданню бровам густоти и защите от ломкости.
Корейський червоний женьшень — допомагає волоссю брів мати більш щільний вигляд.
Пантенол — сприяє згладжуванню, пом'якшенню й прикриттю жорсткої текстури волосків, забезпечуючи легке укладання й керованість.
Биотин — допомагає створити враження густіших брів, покриваючи волосинки.
Рицинова олія — захищає, живить і доглядає за волосками брів, зміцнюючи їх і забезпечуючи здоровий блиск.
Разом з Anastasia Beverly Hills Brow Genius Conditioning Brow Serum ви нарешті зможете отримати густі, блискучі, виразні брови, про які завжди мріяли. Натуральні компоненти природним способом активують ріст волосин брів, захистять їх від випадання, забезпечать ущільнення та здоровий вигляд. У складі сироватки немає шкідливих хімічних речовин, вона підходить для всіх типів шкіри та безпечна для щоденного використання.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб за допомогою пензлика від початку до кінця на чисту та суху брову
Використовувати не менш ніж 8 тижнів, наносячи вранці та ввечері.
Застосовувати акуратно, уникаючи потрапляння в очі.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?