Всі категорії
Додати товар

Відновлювальна сироватка real barrier cicarelief serum 40 ml

765 грн
Опис

Сироватка для відновлення здоров’я шкіри. Допомагає зменшити прояв рубців і плям при лікуванні акне. Згладжує лущення поверхні, викликану роздратуванням і сухістю шкіри.
Густа, шовковиста, рожева текстура сироватки швидко вбирається, залишаючи шкіру гладкою і не липкою. Сироватка ніжна, має низький рН, аналогічний здоровій шкірі, і допомагає їй залишатися збалансованою.
Містить 50% Centella Asiatica, яка допомагає зменшити роздратування і заспокоює, що робить цю сироватку ідеальної для чутливої ​​шкіри.
Розроблена з MLE SkinBarrier Repair для зміцнення ослабленого шкірного бар’єру, запатентованим комплексом Ceramide 3 для зволоження і захисту шкіри. В якості додаткової переваги, при тривалому використанні може допомогти освітлити шкіру.
Протестована дерматологами, не містить 20 інгредієнтів, які шкідливі для шкіри.
Містить заспокійливі інгредієнти Madecassoside, Allantoin і Panthenol, які допомагають заспокоїти роздратування шкіри; і гіалуронову кислоту, яка утримує вологу в шкірі.
Рожевий заспокійливий комплекс з каламина, плодів вітамінного дерева і рожевого вітаміну, допомагає виправити тьмяний колір обличчя, дозволяючи шкірі виглядати більш яскравою і сяючою.
Спосіб застосування: після очищення шкіри і застосування тонера, нанесіть невелику кількість засобу на обличчя. При необхідності нанесіть другий шар. М’яко поплескайте по шкірі подушечками пальців, щоб засіб краще ввібрався

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота
Сфера застосування:
Обличчя

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?