Всі категорії
Додати товар

Ретиноловий бустер для обличчя mz skin retinol skin booster

1890 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Ретиноловий бустер для обличчя MZ Skin Retinol Skin Booster 2% 20 мл

MZ Skin Retinol Skin Booster 2% — сироватка, що інтенсивно омолоджує та згладжує шкіру, з інкапсульованим ретинолом у його найактивнішій формі. Ретинол (вітамін А) — один із найпопулярніших і широко рекомендованих компонентів у сучасній косметології, що особливо підходить для шкіри з першими ознаками старіння. У сироватці MZ Skin Retinol Skin Booster його концентрація становить 2%, що забезпечує високу ефективність, швидку дію, а також безпеку для шкіри та виняток подразнень.

Сироватка MZ Skin Retinol Skin Booster направлена на такі ефекти:

Вирівнювання рельєфу шкіри, її регенерація.
Згладжування дрібних зморщок і запобігання появі ознак старіння.
Нейтралізація слідів акне.
Зменшення розширених пор, нормалізація секреції сальних залоз.
Ефективність сироватки-бустера підтверджена клінічно — у разі регулярного використання впродовж 8 тижнів користувачі підтвердили, що кількість зморщок і заломів на шкірі зменшилася на 43%. Крім того, сироватка стимулювала вироблення колагену в шкірі, підвищення її пружності й еластичності. Також вона забезпечила надійне зволоження та комплексну регенерацію шкіри, вирівнювання її тону та розгладження текстури. У разі регулярного застосування сироватки з ретинолом MZ Skin Retinol Skin Booster стан шкіри буде все кращим та кращим завдяки ефекту оновлення, який забезпечує ретинол.

Спосіб застосування: після очищення та тонізації шкіри перед сном нанесіть невелику кількість сироватки на обличчя масажними рухами. Може використовуватися як проміжний етап догляду перед кремом або іншою сироваткою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 20мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?