Всі категорії
Додати товар

Суперконцентрований серум із вітаміном c instytutum anti-wrinkle brightening c-erum 30ml

3400 грн
Опис

Суперконцентрований серум містить 15% вітаміну C THD - ультрастабільну, жиророзчинну, набагато потужнішу версію вітаміну C - плюс 3% нікотинаміду, завдяки чому стимулює синтез колагену, щоб зменшити зморшки та в'ялість шкіри. Ефективно освітлює шкіру, зменшуючи вироблення меланіну, щоб скоригувати пігментні плями. Відновлює шкіру після впливу ультрафіолету, має протизапальну дію та помітно коригує розширені пори, тьмяність та неоднорідну текстуру шкіри. Збагачений мультимолекулярним комплексом гіалуронової кислоти, яка дозволяє сформувати 3D-структуру та проникає у різні шари шкіри, забезпечуючи глибоке зволоження та повертаючи їй еластичність.
Сквалан створює гідроліпідну плівку, яка зволожує та пом'якшує шкіру, перешкоджаючи втраті вологи, а також повертає шкірі м'якість та еластичність. Екстракт кори африканського дерева енантія хлоранта та олеанолова кислота скорочують надмірну секрецію себуму, зменшують діаметр пір і блиск шкіри, роблячи її чистішою та гладкішою. Трипептид-5 дозволяє збільшити синтез колагену, щоб помітно зменшити дрібні складки та зморшки, підвищити пружність та еластичність шкіри, звузити пори та скоригувати помітні ознаки фотостаріння шкіри. Вітамін E, що володіє властивостями, що відновлюють, бореться з передчасним старінням.
ДІЯ:
освітлює
коригує плями та депігментацію
помітно розгладжує дрібні складки та зморшки
зміцнює шкіру та створює ефект ліфтингу
звужує пори
зволожує
живить тьмяну, суху та втомлену шкіру
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя, область під очима, шию та декольте. Для кращого результату використовуйте крем Xceptional Flawless Cream або C-Illuminating 3D Moisturizer.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?