Всі категорії
Додати товар

Гіпоалергенна сироватка-пілінг з ліпогідроксикислотою medi-peel lha soonsoo peel serum 20 мл

780 грн
Опис

Гіпоалергенна сироватка-пілінг з ліпогідроксикислотою Medi-Peel LHA Soonsoo Peel Serum видаляє мертві клітини епідермісу та забруднення шкіри без подразнення. Глибоко доглядає пори, підтримує ліпідно-вологісний баланс шкіри, живить шкіру, покращує текстуру і нормалізує цикл її оновлення. Вирівнює рельєф і тон, знижує сальність, зменшує запалення, освітлює пігментні плями постакне.

Ліпогідроксикислота (LHA) – похідна саліцилової кислоти, її найм’якша формула, яка поєднує в собі всі сильні сторони AHA/BHA/PHA-кислот, стимулює процес лущення клітин та оновлення шкіри, має протизапальні властивості.

Запатентований екстракт ферментованого листя та плодів декількох видів рослин забезпечує глибоке та заспокійливе харчування шкіри.

Екстракт лимона підвищує пружність шкіри, звужує пори, має антивікову дію та дію антиакне.

Екстракт гінко-білоба – потужний компонент, що омолоджує, освітлює шкіру, знижує надмірну жирність і вирівнює колір обличчя, покращує кровообіг і харчування тканин.

Гіалуронова кислота різної молекулярної маси блокує вихід вологи з клітин, перешкоджає зневодненню та набряклості.

Пантенол стимулює відновлення цілісності шкіри, знімає почервоніння та подразнення. Має ранозагоювальні властивості.

Аргінін підвищує еластичність шкіри, стимулює синтез колагену та еластину, нормалізує мікроциркуляцію у тканинах епідермісу. Прискорює процеси загоєння, покращує колір обличчя. Гідролізовані глікозаміноглікани збільшують глибину гідратації, покращуючи еластичність і пружність шкіри.

Спосіб застосування: після вмивання обробіть шкіру тонером, візьміть необхідну кількість сироватки-пілінгу та обережно нанесіть. Не потребує змивання. Підходить для щоденного застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?