Всі категорії
Додати товар

Holy land c the success concentrated vitamin c serum. холі ленд мілікапсули сироватка 30 мл

3520 грн
Опис

Holy Land C the Success Concentrated Vitamin C Serum-сироватка із зволожуючою основою та капсульованим вітамінним складом від Ізраїльського бренду професійної косметики.

Ціни заводської фасування-30 ml-80 €

Ціна вказана за флакон 30 ml за курсом € на день покупки

Опис та дія:

Інтенсивна сироватка насичує епідерміс вітаміном С, тонізує, сприяє вирівнюванню текстури та кольору.

Сироватка додатково збагачена екстрактом шкірки апельсина, який містить лимонну кислоту, комплекс вітамінів, флавоноїдів та ефірних олій та надає додатковий зволожуючий, відбілюючий та тонізуючий вплив на шкіру.

При регулярному застосуванні засіб ефективно нейтралізує вільні радикали та уповільнює процес старіння шкіри, сприяє активізації синтезу колагену та еластину, зміцнює судини та капіляри, підвищує тургор шкіри та освітлює пігментацію. Має яскраво виражену підтягуючу дію, розгладжує поверхневі зморшки.

Застосування:

Використовуйте сироватку 3 рази на тиждень або замість крему, або міні-процедури.

Спочатку добре струсіть пляшечку, щоб кульки перемішалися з гелем, потім візьміть препарат у кількості 3 ефективних натискань на помпу і нанесіть його на очищену шкіру обличчя, повік, шиї, декольте. Спершу на шкірі буде відчуття липкості, яке через 10 – 15 хвилин зміниться відчуттям ліфтингу, у такому разі розглядайте препарат як періодичну альтернативу нанесенню крему.

Якщо відчуття липкості не проходить або вам не подобається відчуття гелю на шкірі або якщо вам потрібно нанести макіяж, а на гель він наноситься погано, використовуйте варіант міні-процедури: потримайте сироватку на шкірі 1-3 години, потім протріть лосьйоном шкіру Azulene або Renew Formula або Age Control.

Вітамін за цей час вже встигне вбратися і подіяти, компоненти основи просочуть епідерміс, лосьйоном ви знімете липкість і додасте зволоження та ліфтинг, заполіруєте шкіру. Ось вам і експрес-процедура. Не забувайте про шию та декольте, плюс те, що залишилося на руках, вберіть у кисті та нігті.

Ваші переваги:

Ми цінуємо свою репутацію і дуже зацікавлені, щоб Ви залишилися задоволені покупкою. Якщо у Вас є сумніви, завжди можна замовити продукт 30 мл Holy Land C The Success Concentrated Vitamin C Serum в оригінальній упаковці.

Чому купити на розлив вигідно? Економія до 50%, порівняно з оригінальною версією препарату.

Можливість купити мінімальний об'єм та зрозуміти, чи підходить препарат Вам.

Якщо вам потрібна консультація у підборі догляду-до ваших послуг досвідчені косметологи з практичним досвідом у сфері сучасної косметології та медичною освітою. Підбір косметики з урахуванням Ваших особистих уподобань та особливостей шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?