Всі категорії
Додати товар

Сиворотка 111skin ампули для сяйва шкіри

300 грн
Опис

Важкий люкс! Дорогий англійський бренд. На офіційному сайті набір з 7-ми амул - 123 євро!

Ціна за одну 300грн
В наявності 4шт
Якщо берете всі 4 штуки то віддам за 970грн

Сяюча шкіра обличчя відтепер можлива лише за сім днів завдяки цій інтенсивній системі відновлення. Природні кислоти в концентраті видаляють відмерлі клітини, одночасно діючи на вашу шкіру з активними компонентами, що покращують її тьмяність, розкриваючи природне сяйво, що ховається під нею.
Завдяки оптимальним дозам цитрової, тартарної та молочної кислот наша унікальна формула, підтверджена науковими дослідженнями, м'яко розщеплює зв'язки, що утримують відмерлі шари шкіри на поверхні. Ми додали ізольовані протеїни дріжджів, щоб підсвітити вашу свіжо оновлену шкіру, зупиняючи вільні радикали та дозволяючи потужним пептидам проникати глибоко під поверхню, надавши шкірі яскравості та свіжості.
Цей концентрат ідеально підходить для тьмяних тонів шкіри. Він забезпечує на 27% світлішу шкіру, перетворену поверхню, зменшення пір і сяючу шкіру зсередини.
Розщеплює стійкі зв'язки, що утримують відмерлі клітини на епідермісі, що робить її тьмяною. Розкриває свіжу, жваву шкіру під нею. Нейтралізує шкідливі вільні радикали захисту шкіри. Підсвічує поверхню шкіри, роблячи її більш сяючою. *Середній результат після 14 днів використання. У незалежному клінічному дослідженні взяли участь 20 добровольців. Для вимірювання яскравості шкіри після 14 днів використання використовувався глосиметр.
КАК ЗАСТОСУВАТИ
Перед використанням добре струсіть
Відкрийте ампулу за допомогою вкладеного відкривача або серветки
Вилийте весь вміст у долоню однієї руки Прикладіть
долоні один до одного, щоб розподілити

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
malinka0105
malinka0105
Супер-продавець
Одеса
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?