Всі категорії
Додати товар

Сироватка для вирівнювання тону trimay tranex lotus ampoule пробник 1 мл

12 грн
Опис

код 2327

Освітлює, запобігає появі пігментації, розгладжує мікрорельєф, прискорює загоєння та зменшує жирний блиск, надаючи шкірі м'якості та наповнюючи сяйвом. Засіб допомагає позбутися таких проблем, як нерівний тон, тьмяний відтінок шкіри, гіперпродукція меланіну, посттравматична пігментація та фотоушкодження. Сироватка стирає з обличчя ознаки втоми та усуває результати систематичних стресів, повертає здоровий рум'янець.

Сироватка для боротьби з тьмяністю і пігментацією включає найефективніші та найбезпечніші косметичні компоненти, дія яких спрямована на регуляцію діяльності меланоцитів (клітини, що продукують пігмент шкіри - меланін). За рахунок співпраці ключових компонентів формули сироватка нормалізує роботу меланоцитів. Засіб "програмує" їх на вироблення адекватної кількості меланіну, в результаті чого поступово зменшує вираженість пігментних плям, що є на шкірі.

Основні інгредієнти:

Продукт на 43% складається з екстракту лотоса горіхового, який збагачений вітаміном С і мінеральними сполуками, уповільнює вікові зміни, живить, надає еластичність та пружність, а також пригнічує активність тирозинази, освітлюючи пігментацію. Фітосполуки, укладені в кольорах лотоса, допомагають боротися із запальними елементами. Лотос також чудово тонізує шкіру та відновлює її еластичність. У комбінації з транексамовою кислотою має чудову освітлювальну дію, завдяки чому шкіра набуває рівного тону і здорового сяйва.
Транексамова кислота (ТК) активно використовується в косметології для ефективного освітлення пігментних плям. Будучи синтетичним похідним амінокислоти лізину, ТК діє не як відлущувальний компонент. Вона розчиняє меланін, перешкоджає його локальному накопиченню і блокує активність тирозинази, тому новий пігмент просто не синтезується, і як наслідок пігментація, що має на шкірі, поступово світлішає і стає менш помітною. Очевидна перевага транексамової кислоти – вона знижує чутливість шкіри до ультрафіолету та підвищує її захист.

Ніацинамід зміцнює захисні функції шкіри, але ефективно бореться із пігментацією. Відбілюючі властивості ніацинаміду дозволяють поступово позбутися ознак втоми та освітлити пігментні плями. Ніацинамід удосконалює текстуру шкіри, усуває незначні нерівності епідермісу. Подовжує життєвий цикл та активізує діяльність фібробластів, відповідальних за синтез колагену та еластину. Попереджає рубцювання та утворення плям постакне. Знижує чутливість, атопічної шкіри, схильної до висипів та алергічних реакцій. Збільшує вміст керамідів, підвищуючи захисний потенціал шкіри.

Amino 6 Complex відповідає за постійну регенерацію та оновлення клітин, виявляє глибоку anti-age дію, скорочує видимість зморшок і перешкоджає їх утворенню, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену та еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорового сяйва і пружності. Амінокислоти надають на шкіру зволожуючу та пом'якшувальну дію. Вони вдосконалюють текстуру шкіри, роблячи її м'якшою і приємнішою на дотик. Завдяки їм шкіра набуває гладкості та доглянутого вигляду.

Гіалуронат натрію – низькомолекулярна форма гіалуронової кислоти. Проникає у глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи у шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаровуватися.

Пантенол дозволяє швидко заспокоїти шкіру, прибрати свербіж, почервоніння та інші прояви дискомфорту. Пантенол також є ефективним зволожуючим компонентом і дозволяє наситити суху шкіру вологою.

Сквалан є одним із складових компонентів гідроліпідної мантії шкіри. Виступає як природний вологоутримувальний компонент. Сквалан уповільнює випаровування вологи і дозволяє шкірі довше залишатися зволоженою. При його дефіциті шкіра гірше захищає себе від хвороботворних організмів і стає зневодненою. Дозволяє компенсувати нестачу ліпідів та відновити бар'єрні функції шкіри, а також усунути сухість та лущення.

Сироватка Trimay Tranex Lotus Ampoule допомагає вирівняти тон шкіри, скоригувати ознаки втоми і надати шкірі виду, що відпочив.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Пантенол Ніацинамід Алое
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?