Всі категорії
Додати товар

Perricone md vitamin c ester intensive dark spot treatment засіб від пігментних плям

1650 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з офіційного сайту Perricone з США, повнорозмір 30 мл.

Термін придатності 07/2025

Рішення для темних плям, яке допомагає зменшити найстійкішу пігментацію, включаючи пігментні плями, темно-коричневі сонячні плями та рубці, спричинені віком, впливом УФ-променів та висипаннями. Розроблений із трьома формами вітаміну С, у тому числі нашим запатентованим ефіром вітаміну С, а також альфа-арбутином і резорцином для сприяння більш рівному вигляду шкіри обличчя, рук і тіла. Підходить для всіх типів і тонів шкіри.
Проблеми зі шкірою:
• Нерівний тон
• Темні плями та зміна кольору
• Шрами від прищів
• Гіперпігментація
Текстура: Сироватка.
Консистенція: Невагома.
Запах: легкий цитрусовий

Інгредієнти
Естер вітаміну С: яскраве освітлення та розгладження
Ефір вітаміну С, потужна та дуже стабільна форма антиоксиданту, який є джерелом енергії, допомагає надати шкірі вигляду багатої на колаген, розгладжує, освітлює та допомагає мінімізувати зміну кольору з часом. На відміну від традиційного вітаміну С, ефір вітаміну С є жиророзчинним і легко засвоюється, що забезпечує максимальну антиоксидантну дію.
Альфа-арбутин: потужний інгібітор темних плям
Молекула, видобута з рослини мучниці, зменшує появу темних плям для більш рівного тону, допомагаючи запобігти появі меланіну в шкірі. Добре поєднується з іншими відбілювачами, такими як вітамін С, для підвищення ефективності.
Резорцин: покращує сяйво шкіри
Молекула, отримана з кори сосни, яка сприяє помітно яскравому, сяючому на вигляд обличчю, усуваючи пігментацію та нерівний тон шкіри. Це також допомагає забезпечити антиоксидантний захист для боротьби з пошкодженням вільних радикалів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари