Всі категорії
Додати товар

Освітлювальні та омолоджувальні капсули oskia super c and super r retinoid sleep duo

620 грн
Опис

Повнорозмірний набір вартістю 145 фунтів (приблизно 7000 грн), в наявності 14 капсул (приблизно 1/4 повнорозміру)

14 капсул

Капсули сироватки для сну Super-R з ретиноїдом розгладжують тонкі лінії та зморшки з героїчною силою — це саме те, що потрібно кожному пристрасному шанувальнику краси у своєму арсеналі з догляду за шкірою. Кожна капсула містить вдосконалений «Суперпоживний ретиноїдний комплекс», збагачений 0,5% ретиноатом гідроксипінаколону та безліччю вітамінів, корисних для шкіри... результат? Здоровіший, пружніший і чистіший колір обличчя. У поєднанні з косметичними капсулами Super C Smart Nutrient Beauty, які містять 2% супервітаміну С, вітамін Е і томатний лікопін, які забезпечують вашу шкіру всім необхідним для сяйва обличчя. Це дійсно райський союз для догляду за шкірою.

Капсули Super C Smart Nutrient Beauty: відкрутіть шийку капсули, щоб звільнити сироваткову олію Super-C. Наносьте щодня на чисту шкіру вранці або ввечері або за бажанням. Використовуйте самостійно або як частину вашого щоденного догляду за шкірою.

Капсули сироватки для сну Super-R з ретиноїдом: використовуйте ввечері як частину процедури догляду за шкірою. Наносьте після сироваток на водній основі. Переверніть капсулу та нанесіть сироватку на оброблювану зону 2 або 3 вечори на тиждень або, якщо віддаєте перевагу, ввечері. Потім нанесіть крем, що віддаєте перевагу вам, або олію OSKIA. Зменште частоту, якщо виникає чутливість.

Створений, щоб продемонструвати переваги МСМ у догляді за шкірою, природної форми органічної сірки, яка збільшує вироблення колагену, покращує кровообіг і допомагає зменшити запалення, роблячи колір обличчя яскравішим і молодим. Oskia — це розкішна лінія, яка коригує й запобігає раннім ознакам старіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?