Всі категорії
Додати товар

Theramid azid azelaic acid 15% treatment серум антивікова сироватка

1699 грн -3% 1650 грн
Опис

Унікальна формула 15% азелаїнової кислоти поєднується з 1% карнозину та 1% колоїдної вівсянки та з комплексом керамідів для відновлення захисного бар’єру шкіри.

Забезпечує ефективне лікування акне та комедонів
Чинить протизапальну та антибактеріальну дію
Освітлює тон шкіри, пігментацію та пост акне
Зменшує виразність розацеа
Забезпечує антиоксидантний захист
Нормалізує вироблення себуму і звужує пори
Не порушує бар’єрну функцію шкіри
Покращує тургор та мікрорельєф шкіри
Робить шкіру більш однорідною, рівною та гладкою.
Активні компоненти:

Азелаїнова кислота 15% – допомагає боротися з акне, розацеа, висипаннями, має потужну протизапальну та антибактеріальну дію, прибирає комедони, освітлює пігментацію, тон шкіри та постакне, звужує пори та нормалізує вироблення себуму.
1% карнозина – потужний інноваційний антивіковий активний інгредієнт з антиоксидантними властивостями, запобігає глікуванню клітин шкіри та уповільнює процеси старіння шкіри, забезпечує потужний захист клітин шкіри від окислювального стресу.
1% колоїдна вівсянка – має заспокійливі та зволожуючі властивості, знімає свербіж почервоніння та подразнення, сприяють відновленню захисного бар’єру шкіри.
Ацетилтетрапептид-2 – стимулює синтез колагену, покращує пружність та еластичність шкіри
Комплекс 5-ти керамідів (церамід NP, церамід EOP, церамід NS, церамід AS, церамід AP) – відновлюють захисні функції шкіри, запобігають зневодненості шкіри, прибирають сухість та лущення
Лізат кореневої культури клітин Daucus Carota Sativa – відновлюють мікробіом шкіри та захисні функції шкіри
Особливості використання: Наносьте щодня вранці та ввечері на попередньо очищене обличчя. М’яко помасажуйте кінчиками пальців до повного поглинання. Ви можете наносити його окремо або поєднувати з улюбленим серумом чи зволожувальним кремом. Вранці завжди наносьте сонцезахисний крем із захистом 30 або вище.

Обʼєм: 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?