Всі категорії
Додати товар

Dr.ceuracle vegan kombucha tea essence багатофункціональна кремова есенція з екстрактом комбучі

1485 грн -7% 1395 грн
Опис

Багатофункціональний гібрид крем-есенція має детоксикаційну дію, оскільки до його складу входить безліч косметичних інгредієнтів, призначених для усунення забруднень і підвищення рівня гідратації.

Допомагаючи створити здоровіший колір обличчя, чайний гриб, багатий пробіотиками і вітамінами, і веганський чайний комплекс, містить фруктові екстрактипрацюють разом, щоб допомогти очистити та відновити баланс шкіри.

Засіб містить комплекс веганського чаю Vegan Tea Complex (78%), який запускає всі процеси виведення токсинів, а також регенерацію шкіри, надає інтенсивне живлення і зволоження для збалансованого, здорового кольору обличчя. До складу комплексу входить комбуча, екстракт листя и вода з листя зеленого чаю, ферментований екстракт дріжджів, екстракт плодів лимонника.

Діючи як тонік, есенція і зволожувальний крем, його можна використовувати після очищення або використовувати для методу «3 шарів» (послідовне нанесення декількох шарів засобу, наприклад, 3, 5 або 7) для максимального зволоження. Шкіра залишається гладкою, м'якою та сяйною.

Активні компоненти есенції Dr.Ceuracle (leegeehaam):

Комбуча — ферментований чорний чай, багатий пробіотиками и витамином B — відновлює волокна еластину та колагену, допомагає виводити токсини та зміцнює імунітет шкіри, бореться зі зморшками, вирівнює тон обличчя й чинить загальну омолоджувальну дію на шкіру обличчя. Завдяки високій концентрації витамина B, комбуча з легкістю заспокоює подразнену шкіру.
Екстракт листя зеленого чаю — антиоксидант, який запобігає передчасному старінню та в'яненню шкіри.
Ферментований екстракт дріжджів — ефективно живить шкіру, сприяє її пом'якшенню та зволоженню, підвищує інтенсивність клітинних обмінних процесів у базальному шарі епідермісу. Крім того, спостерігається нормалізація секреції сальних залоз і зменшення інтенсивності запальних процесів.
Екстракт плодів лимонника — завдяки вмісту сапонінів, органічних кислот, таніну, засіб нейтралізує наслідки та запобігає окислювальним процесам, тонізує й освіжає шкіру, що в'яне.
*У разі великої кількості вільних радикалів порушується окисно-відновний баланс і починається руйнування мікробіому шкіри, що внаслідок чого призводить до процесу пошкодження клітин і старіння.
Олія насіння соняшника — витягується методом декомпресії для максимізації активних інгредієнтів, відновлює зневоднену шкіру та зміцнює шкірний бар'єр за допомогою керамідів и протеинов.
Гіалуронова кислота — глибоко проникає в епідерміс і дерму для тривалого зволоження.

Засіб є повністю веганським, не тестується на тваринах, а також не містить продуктів тваринного походження й отримав сертифікат, що підтверджує «Korea Agency of Vegan Certificationand Services Inc».
Vegan Kombucha Tea Essence сертифікований за допомогою ретельної перевірки всіх інгредієнтів і процесу виробництва.

Застосування:

Змочіть ватний диск засобом і акуратно нанесіть на очищене обличчя або нанесіть на кінчики пальців і поплескайте обличчям до повного вбирання.

Об'єм: 150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?