Всі категорії
Додати товар

Valmont l'elixir des glaciers cure majestueuse votre visage еліксир льодовиків...

4000 грн -7% 3750 грн
Опис

Вишукана дорогоцінна сироватка «Ваше обличчя» — це унікальна розробка передової команди швейцарських професіоналів, яка зуміє гарно подбати про вашу шкіру й подарувати чуттєву насолоду під час повсякденних ритуалів краси. Дія її формули направлена на ефективну боротьбу з віковими змінами й результативне омолодження шкірного покриву.

Найлегша консистенція Valmont L'elixir Des Glaciers Cure Majestueuse Votre Visage дарує приємне відчуття комфорту і доглянутості. Лляна олія інтенсивно живить, збагачує клітини жирними кислотами та корисними речовинами. Олія троянди має виражені антиоксидантні та розгладжувальні властивості, запобігає передчасному в'яненню шкірного покриву, скорочує зморшки, звужує пори, освіжає, тонізує і покращує колір обличчя. Комплекс меду, маточного молочка та прополісу нейтралізує вільні радикали, активізує процеси відновлення, має антибактеріальну та протизапальну дію.

Спосіб застосування: уранці та ввечері нанесіть декілька крапель олії на обличчя та шию, делікатно масажуйте, поки не вбереться.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?