Всі категорії
Додати товар

Антивікова ліфтинг-сироватка для обличчя medi-peel retinol collagen lifting ampoule 50ml

600 грн
Опис

термін придатності 2026р
Ліфтинг-сироватка Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Ampoule покращує текстуру шкіри, впливаючи ефективно, водночас дуже делікатно, без подразнення і сухості: зменшує глибину зморшок, звужує розширені пори, підвищує еластичність і розгладжує текстуру.

Засіб перетворює шкіру вже після першого застосування. Робить її ніжною і гладенькою, нормалізує клітинний метаболізм і регулює роботу сальних залоз, запобігаючи появі прищів, чорних крапок і запалень, а також висвітлює пігментацію і сліди від акне.

Головним діючим компонентом є 6 видів ретинолу, таких як чистий ретинол, рослинний ретинол і функціональний ретинол, які чинять на шкіру комплексну омолоджувальну ліфтингову дію. Ретинол укладений в нано капсули, які транспортують його в глибокі шари шкіри, підвищуючи ефективність дії. Ретинол запускає інтенсивний процес оновлення, надає пружності, ущільнює, зміцнює позаклітинний матрикс, нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує вироблення колагену, зменшує вираженість зморщок і прояв акне. Діє швидше і делікатніше за інші форми вітаміну A. Ретинол прискорює процеси регенерації клітин в епідермісі, чинить ефект ліфтингу, підвищує пружність і еластичність тканин, має легку освітлювальну дію.

Сироватка містить два типи колагену Т3 і Т21. Колаген Т3 сприяє еластичності, яка легко втрачається з віком. Колаген Т21 відповідає за зволоження та еластичність, а також підтримує цілісність позаклітинного матриксу. Колаген відновлює структуру епідермісу зовні та зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Відновлює пружність і еластичність у верхніх шарах дерми, завдяки своїй низькій молекулярній масі легко проникає крізь верхні шари і працює в низьких шарах, значно покращуючи стан шкіри. Утворює захист на шкірі, зменшує втрату вологи через випаровування і додатково зволожує, знімає подразнення. Сприяє регенерації шкіри, розгладженню зморшок і запобіганню появи нових.
Сироватка є веган засобом і функціональною косметикою для освітлення і проти зморшок.

Спосіб застосування:

Нанести на очищену й тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?