Всі категорії
Додати товар

Пілінг з молочною кислотою the ordinary lactic acid 5% + ha

розпродаж до 25 Травень

500 грн
Опис

Оригінал! Нова!
Обʼєм 30 мл
❗️2 шт в наявності

Пілінг з молочною кислотою The Ordinary Lactic Acid 5% + HA відрізняється м’якою ексфоліюючою дією, а також своїми зволожуючими та пом’якшуючими властивостями. У концентрації 5% сироватка діє делікатно та ніжно, підходить для сухої та тонкої шкіри.

Молочна кислота дуже м’яка в порівнянні з іншими фруктовими кислотами. Вона вбирається в роговий шар, але практично не проходить через нього і не завдає пошкодження живим кератиноцитам. Молочна кислота є компонентом натурального зволожуючого фактора, тому прекрасно зволожує роговий шар і робить його більш пластичним. Вона стимулює біосинтез церамідів в гранулярному шарі і покращує процес складання ліпідного бар’єру в нижніх шарах рогового шару, тим самим зміцнюючи бар’єрні властивості шкіри. Так, якщо чутлива шкіра часто має ослаблений бар’єр, то таке фізіологічне «зміцнення» бар’єрної функції буде дуже корисним.

Для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, суху та пошкоджену.

Сироватку The Ordinary – Lactic Acid 5% + HA слід використовувати 1 раз на день, увечері, наносячи 2-3 краплі на обличчя після очищення шкіри до інших сироваток, крему або олії.

Сироватку Lactic Acid 5% + HA можна розбавити з іншими засобами на водній основі, щоб зменшити потенційне подразнення, поки шкіра не розвине толерантність до молочної кислоти.

Уникай контакту із очима. При виникненні подразнення, слід припинити використання та звернутися до лікаря. Використовуй лише на неушкодженій шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?