Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя verso super facial serum with retinol 8

2999 грн
Опис

Вартість на сайті виробника- 125€
Ціна на Ароматек - 5029 грн.

ПОМІТНО ОМОЛОДЖУЮЧА ТА ЗМІЦНЮЮЧА СИРОВАТКА З РЕТИНОЛОМ 8 

Ця унікальна сироватка, що містить підвищену дозу ретинолу 8, ефективно сприяє свіжому, молодому вигляду шкіри, одночасно покращуючи текстуру шкіри. Вдосконалена формула, спрямована на результат, помітно зміцнює шкіру та покращує яскравіший, рівномірний тон шкіри зі здоровим сяйвом. Verso Super Facial Serum із пом’якшувальними властивостями розроблено як сироватка та зволожує як зволожуючий крем.

ЯК ДІЄ СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ VERSO SUPER

Ретинол 8 — це стабілізований комплекс вітаміну А, який у вісім разів ефективніший, ніж стандартний ретинол, але вдвічі менш подразливий. Висока доза ретинолу 8 у формулі зміцнює та підтягує ваш вигляд, надихаючи омолоджений колір обличчя. Verso Super Facial Serum також містить куркуму, потужний антиоксидант, який допомагає захистити шкіру від видимого впливу стресових факторів навколишнього середовища. Натуральна куркума, екстракт кореня Curcuma Longa, є однією з найбільш досліджених рослинних рослин завдяки своїм помітним заспокійливим властивостям, які водночас підсилюють здоровий вигляд.

Verso Super Facial Serum додатково посилена пептидами для продовження та підтримки результатів Retinol 8. Пептиди можуть допомогти зміцнити природний захист шкіри, освітлити тьмяну шкіру та допомогти зберегти вигляд свіжої, життєвої шкіри. Вдосконалена формула забезпечує вигляд пружної, молодої шкіри.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

Нанесіть сироватку на обличчя, шию та декольте як частину вашої вечірньої процедури. Verso Super Facial Serum також можна використовувати вдень для досягнення тривалих результатів. Якщо ви вперше використовуєте продукт і маєте тенденцію до чутливої ​​шкіри, ми рекомендуємо збільшувати використання поступово, вносячи сироватку через кожен третій вечір протягом перших двох-трьох тижнів. За потреби нанесіть зволожуючий крем або використовуйте його як окремий засіб. Живильний крем Verso є чудовим вибором для поєднання з суперсироваткою для обличчя, щоб забезпечити ідеальне зволоження та живлення.

Ми рекомендуємо завершити свій щоденний догляд за шкірою захистом від сонця, щонайменше SPF 30. Це допоможе зберегти результати ваших засобів по догляду за шкірою та вигляд здорового кольору обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?