Всі категорії
Додати товар

Farmstay dr.v8 ampoule solution multi vitamin, що освітлює мультивітамінну сироватку

420 грн
Опис

Мультивітамінна сироватка для обличчя FarmStay DR.V8 Ampoule Solution Multi Vitamin подарує вашій шкірі неймовірне відчуття зволоження й молодості.

FarmStay DR.V8 Ampoule Solution Multi Vitamin чудово зволожує шкіру, надаючи їй здорового та сяйного вигляду. Вона допомагає зберегти вологу впродовж тривалого часу, освітлює пігментацію, вирівнює тон, а також бореться з тьмяністю й сухістю шкіри.

— Лимонна кислота багата на вітамін С, який стимулює роботу імунної системи, знімає ороговілі клітини, забезпечує шкіру здоровим кольором і доглянутим виглядом.
- Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру на всіх рівнях, створюючи невидиму захисну плівку, що допомагає утримувати вологу всередині, а також приваблює вологу з повітря, забезпечуючи тривале зволоження.
— Ніацинамід прискорює клітинне оновлення шкіри, покращує еластичність і бар'єрну функцію, рівномірно вирівнює тон, зменшує акне та вибілює пігментацію.
- Аденозин стимулює синтез колагену й еластину, роблячи вашу шкіру гладкою і міцною, а також захищає її від ультрафіолетових променів.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість сироватки на очищену шкіру обличчя й розподіліть її легкими поплескувальними рухами.

Об'єм: 30 мл.

Дозвольте своїй шкірі відчути всю красу та природну свіжість з FarmStay DR.V8 Ampoule Solution Multi Vitamin!

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?