Всі категорії
Додати товар

🔥пілінг поза сезонами оновлювальна сироватка з мигдалевою к., інкапсуляція віт.с і ретинол.

239 грн
Опис

🛑🔥🔥🔥Розпивши сироватки для знайомства 5 мл і 10 мл (в проф.тару з темного скла з піпеткою)
5 мл - 239
10 мл -460.

Повномір 30 мл — 1380.

Інноваційна сироватка — створена японськими косметологами, що містить подвійний догляд: глибоке зволоження (завдяки мультивітамінам і протеогліканам) і властивостя пілінгу (інкапсуляція ретинолу та вітаміну С), що робить продукт незамінним у догляді як омолоджувальний та оновлювальний засіб.

Пілінг проникає рівномірно в глибокі шари шкіри, стимулюючи водночас фібробласти — основні клітини дерми, відповідальні за синтез колагену й еластину. Делікатно відлущує зайві мертві клітини з поверхні шкіри, сприяючи її оновленню й поліпшенню захисних властивостей.

Завдяки інкапсуляції ретинолу та вітаміну С, сироватка оновлює шкіру на глибокому рівні.

Вітамін З стимулює синтез колагену, а отже, так само підійде зрілій і в'ялій коже. Має протизапальний ефект — можна використовувати в разі акне та постакне. Має виражену освітлювальну дію, оскільки блокує вироблення меланіну, бореться з пігментацією.

Забезпечує потужний антиоксидантний захист, допомагаючи клітинам боротися зі шкідливим впливом вільних радикалів, які призводять до раннього старіння.

Чудово звужує пори, робить їх непомітними. У такий спосіб вирівнює рельєф шкіри та призводить до гарного та рівного кольору обличчя.

Мигдальна кислота має комедонолітичну дію, тобто розчиняються комедони. Вона буквально розплавляє їх, і за повноцінного курсі пілінгів, добре очищає пори та усуває комедони. Вона звужує пори, як виникли за підвищеної жирності шкіри, так і вікових змін, що розв'язуються.

Інкапсульований ретинол — ретинол, що міститься в оболонці (капсулі). Оболонка перешкоджає несвоєчасному вивільненню активу. Такий ретинол вивільняється повільніше і тільки в потрібному місці (в дермі). Працює м'якше, ніж звичайний ретинол.
Проникаючи в глибокі шари шкіри, поступово вивільняють актив — звідси і м'який — результативний ефект.

Вміст ніаціамід — вітаміну В12 — працює як потужний омолоджувальний компанент, anti aging ефект. Вибілювання й активація власних сил і здібностей шкіри.

Зволожувальні властивості вітаміну Е дають змогу довгий час утримувати вологу в шкірі. Це відбувається завдяки утворенню за його участю захисного бар'єра навколо клітин. Бар'єр запобігає втраті вологи та зберігає шкіру здоровою та зволоженою. Вітамін Е також сприяє загоєнню тріщин, викликаних сухістю.

Протеоглікани — це група глікопротеїн, які є компонентами міжклітинної речовини. Вони є антиоксидантами, сприяють оновленню клітин, надають сяйво та запобігають появі ознак старіння. Прекрасно зволожують і зміцнюють колагенові волокна, збільшують еластичність шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?