Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сироватка для обличчя з вітаміном с і глутатіоном від paula´s choice

2225 грн
Опис

Paulas Choice - 25 Vitamin C Glutathione Clinical сыворотка

Paula´s Choice - 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Сироватка для обличчя з вітаміном С і глутатіоном від Paula´s Choice
Paula´s Choice - 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum - легка сироватка для обличчя. Вона містить високостабільну суміш вітаміну С (Tetrahexyldecyl Ascorbate і Ascorbyl Glucoside) у концентрації 25%. Ця комбінація помітно зменшує пігментацію, вирівнюючи тон шкіри, одночасно підвищуючи сяйво й уповільнюючи процес фотостаріння шкіри. Також до складу засобу входить глутатіон, який мінімізує подразнення і підсилює дію вітаміну С для ефективного антиоксидантного захисту та освітлювального ефекту. Доповнює формулу потужний антиоксидант ерготионеїн, який має антивікові властивості, роблячи епідерміс більш еластичним і зміцнюючи захисний бар´єр.
Активні компоненти:вітамін С 25% - покращує стан шкіри, відновлює її сяйво, має антиоксидантні властивості, уповільнює процес фотостаріння, освітлює шкіру,глутатіон - має антиоксидантні та протизапальні властивості, пригнічує секрецію меланіну, освітлює пігментацію,ерготионеїн - антиоксидант, отриманий з грибів, зміцнює захисний бар´єр, має антивіковий ефект.Дія засобу:вирівнює тон шкіри,освітлює,надає сяйво,покращує пружність,має антивікову дію.Виробник рекомендує засіб для таких типів шкіри та косметичних дефектів:
суха шкіра,нормальна шкіра,комбінована шкіра,жирна шкіра,шкіра з пігментацією.Спосіб використання: Наносити необхідну кількість сироватки на шкіру обличчя та шиї вранці та ввечері. Вдень користуватися сонцезахисним кремом.

Об´єм:30 ml
Термін придатності:12 місяців після відкриття.
Виробник:США.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження