Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Holifrog galilee antioxidant dewy drop антиоксидантна зволожуюча сироватка

1325 грн -2% 1300 грн
Опис

Нова з коробочкою. Без одного затесту
50 мл
До 09.2026

Galilee Antioxidant Dewy Drop від космецевтичного бренду Holifrog - унікальна антиоксидантна сироватка, переможець у номінації "Найкраща зволожуюча сироватка" на церемонії вручення нагород Glamour Beauty Awards 2021.
Це універсальний відновлюючий, зволожуючий та антиоксидантний засіб для досягнення пружної, свіжої, еластичної та неймовірно м'якої шкіри.
Сироватка Holifrog Galilee Antioxidant Dewy Drop - ідеальне рішення для тих, хто не хоче важкого або густого шару крему на шкірі, але все ж таки потребує інтенсивного і тривалого зволоження. Її гібридна текстура легко адаптується до потреб різних типів шкіри, від сухої до жирної. Власниці сухої шкіри можуть використовувати цей засіб як сироватку і надалі закривати кремом. Для себопрофіцитної (жирної) шкіри цей продукт може замінити одночасно сироватку та крем/лосьйон.
Легка і шовковиста консистенція продукту забезпечується формулою з мінімальним вмістом води. Без ароматів, ефірних олій, спирту та силікону ця сироватка Holifrog є чудовим засобом, що дійсно підходить навіть для чутливої шкіри.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження