Всі категорії
Додати товар

Theramid smoothing treatment, 30 мл

1690 грн
Опис

Антивікова сироватка з м’якими кислотами для рівномірного сяйва.

Отримайте гладку шкіру під час сну! Відкрийте для себе наш передовий омолоджуючий засіб для освітлення, наповнений потужною сумішшю 20% кислот (10% AHA та 10% PHA) у поєднанні із заспокійливим пептидним комплексом, який стимулює оновлення шкіри, запобігаючи подразненню.

Наша унікальна формула поєднує силу глюконолактону (PHA) і мигдальної кислоти (AHA) в одному продукті, створеному для омолодження вашої шкіри та відновлення її молодості. PHA та AHA м’яко відлущують поверхневі шари шкіри, видаляючи відмерлі клітини та сприяючи оновленню клітин, в результаті чого шкіра стає гладкішою, пружнішою та виглядає молодшою.

Формула доповнена 5% заспокійливим пептидним комплексом, який допомагає зменшити подразнення та запалення, залишаючи вашу шкіру спокійною та комфортною. Ці пептиди працюють у гармонії з кислотами, щоб гарантувати, що ваша шкіра зазнає трансформації без дискомфорту.

Незважаючи на низький рН формули, пептиди залишаються стабільними, гарантуючи, що ви отримаєте переваги як відлущування, так і пептидної дії без шкоди для ефективності обох.

Ключові компоненти:
* Gluconolactone 10%
* Mandelic Acid 10%
* Calming Peptide Complex 5%

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість засобу на чисте обличчя. Акуратно помасажуйте кінчиками пальців до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Призначення:

Схожі товари