Всі категорії
Додати товар

Заспокійлива ампула з вітаміном k usolab premium k ampoule - 30 мл

1245 грн
Опис

Ефективна формула містить два види вітаміну К, бореться з подразненнями та поверхневим ушкодженням шкіри, а також темними колами від недостатнього кровообігу в поверхневих шарах шкіри. Збалансований склад сироватки зменшує гіперемію та гематоми, прискорює процес реабілітації після шкідливих косметологічних процедур (лазер, пілінги, ін'єкції краси). Усуває гематоми, набряклість, почервоніння та почуття дискомфорту, зміцнює стінки судин, стимулює мікроциркуляцію крові, сприяє омолодженню та регенерації. Сироватка забезпечує протизапальну дію, а також тривале зволоження верхнього шару шкіри, усуває сухість та лущення. Відновлює бар'єрні та захисні властивості шкіри, стимулює оновлення шкіри. Сприяє виробленню колагену та еластину, ущільнює шкіру та бореться зі зморшками. Освітлює пігментацію та постакне, блокує синтез меланіну. USOLAB BIO PREMIUM K AMPOULE рекомендується застосовувати для лікування розацеа та куперозу, при сухості, лущенні та свербіння подразненої та пошкодженої шкіри. В результаті регулярного застосування знижується інтенсивність судинного малюнка та вираженість пігментації, шкіра стає більш гладкою та пружною.

Активні компоненти:
Вітамін К3 (менадіон) - синтетична та біодоступна форма вітаміну K, один з компонентів системи згортання крові, що нормалізує венозний відтік. Беручи участь у процедурі зсідання крові, вітамін K3 допомагає зменшити капілярну мережу у випадках куперозу та заліза.
Вітамін К1 (фітонадіон) – рослинна форма вітаміну К, відновлює ендотелій капілярів, зміцнює судини, прискорює обмін речовин та кровообіг. Чинить протизапальну та освітлювальну дію.
Екстракт центели азіатської 36,68% - знімає почервоніння, запалення та подразнення, перешкоджає утворенню рубців при вугровому висипі, розгладжує колоїдні рубці та шрами. Сприяє виробленню власного колагену та регенерації, усуває пігментацію.
Ніацинамід 20% - водорозчинна форма вітаміну В3, що допомагає при таких проблемах, як зморшки, прищі, зміна текстури шкіри та розширені пори. Бореться з віковою та запальною пігментацією, сприяє синтезу колагену та покращує еластичність та колір шкіри.
Транексамова кислота 20% - освітлювальний компонент, що блокує активність тирозинази та інших речовин, що сприяють меланогенезу – процесу утворення меланіну.
Екстракт солодки (лакриці) 10% - прискорює мікроциркуляцію крові та зміцнює стінки капілярів, що посилює допомогу у боротьбі з куперозом та розацеа. Чинить лімфодренажну дію, що важливо для усунення набряків і припухлостей.
Пантенол (вітамін B5) 10% - усуває сухість та запалення, відновлює цілісність шкірного покриву, допомагає утримати вологу всередині клітин, що своєю чергою забезпечує пролонгований ефект зволоження та однорідну текстуру.
Пептидний комплекс SEATIDE – активізує процеси самоомолодження шкіри. Забезпечує виражений ліфтинг-ефект, розгладжує глибокі зморшки та розправляє складки. Підвищує пружність шкіри та її відновну здатність.
Глутатіон - уповільнює процеси старіння і відновлює пружність і еластичність в'янучої дерми, розгладжує зморшки, заломи, сприяє регенерації та оновленню клітин.
Екзосоми з центели азіатської - рослинні наночастинки являють собою мембранні везикули, які легко вбудовуються в ліпідні біошари мембран клітин дерми, постачають та зберігають поживні речовини у внутрішньоклітинному просторі.
Олія Ши - пом'якшує та відновлює шкірний покрив, стимулює процеси регенерації та сприяють синтезу колагену. Підвищує еластичність, захищає шкіру від раннього старіння, зволожує та усуває прояви сухості, відновлює захисний ліпідний шар, що допомагає суттєво зменшити втрати вологи.
Гідролізований протеїн гороху – покращує загальний стан шкіри: розгладжує та вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну та заспокійливу дію, утримує вологу, надає регенераційний ефект.
Спосіб застосування:
Нанести кілька крапель сироватки на долоні та легкими масажними рухами у напрямку зсередини назовні розподілити по обличчю після очищення та тонізування. Рекомендується застосовувати 1-2 рази на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?