Всі категорії
Додати товар

Сироватка для зони навколо очей

250 грн
Опис

Періорбітальна зона, або зона навколо очей — має тоншу, ніж будь-де на обличчі шкіру (наприклад, у 6 разів тоншу, ніж на щоках), вона позбавлена сальних залоз та має мінімальний підшкірно-жировий прошарок.

Через це вона більш вразлива: стрес, поганий сон, — одразу даються взнаки😔

Є й інші причини темних кіл та набряків, зокрема:
🔸Вікові та гормональні зміни, спадковість
🔸Хронічні захворювання
🔸Використання невідповідної та/або неякісної косметики, агресивні салонні процедури
🔸Несприятлива екологічна ситуація
🔸Порушення питного режиму

Тому догляд за цією зоною потрібен особливий: сироватки, патчі, окремий крем.

Новенька сироватка від Маііа має у своєму складі високоефективні активні компоненти — кофеїн, стовбурові клітини яблуні, гіалуронову кислоту у 4х молекулярних формах, комплекс екстрактів центелли, зеленої кави, петрушки, огірку та васильку — які допоможуть позбутися вам від темних кіл та набряків, зволожити шкіру та наповнити її корисними речовинами🥰

P.S. Зверніть увагу, що якщо причиною проблем є захворювання, гормональний дисбаланс чи спадковість — сироватка допомогти не зможе, в такому випадку для діагностики та лікування необхідно звернутися до лікаря!

Об'єм — 15 мл

Склад: Вода очищена, гідролат васильку, гліцериновий екстракт центелли, кофеїн, комплекс гіалуронових кислот Hymagic 4D, стовбурові клітини яблуні домашньої, гліцерин рослинний, пентиленгліколь, консервант Euxyl K712, СО₂ екстракт васильку, СО₂ екстракт огірку, СО₂ екстракт зеленої кави, СО₂ екстракт петрушки, ксантанова камедь, альгінат натрію, молочна кислота.

Зверніть увагу! Вся наша продукція зроблена вручну, тому колір засобу може відрізнятися від того, що ви бачите на фотографії.

Спосіб використання: На попередньо очищену шкіру періорбітальної зони нанести невелику кількість сироватки (достатньо кілька крапель), рівномірно розподілити масажними рухами, потім нанести крем. Уникати потрапляння засобу в очі.

Для досягнення кращого результату рекомендується регулярне курсове використання 1-2 рази на день щонайменше протягом 1-1.5 місяця.

Умови зберігання: Бажано тримати в прохолодному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів. Тримати в місцях, недоступних для дітей

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?