Всі категорії
Додати товар

Карбоксі маска для обличчя es 301 es o2 bubble pack, японія

3500 грн
Опис

Карбоксі маска ES 301 ES O2 Bubble Pack - однофазна неінвазивна процедура карбокситерапії в домашніх умовах!

Карбоксі маска ES 301 ES O2 Bubble Pack – це доступна в домашніх умовах повноцінна неінвазивна процедура карбокситерапії.

Ця маска є однофазною карбокси маскою (її не потрібно змішувати з 2 різних фаз, наприклад, кислотного гелю та лужного активатора), а реакція виділення вуглекислого газу на поверхні шкіри настає приблизно через 5-10 секунд після виходу з флакона.

Однак, карбокси маска ES 301 ES O2 Bubble Pack, будучи за своєю суттю не тільки ефективною домашньою процедурою карбокситерапії, а й повноцінною маскою для обличчя, повинна мати цілу низку інших активних діючих та поживних компонентів.

Чинники росту в карбокси масці ES 301 ES O2 Bubble Pack.

На флаконі карбокси маски ES 301 ES O2 Bubble Pack вказується її докладний склад, у тому числі фактори зростання (GF) .

У карбокси масці ES 301 ES O2 Bubble Pack міститься фактор стовбурових клітин (SCF) і ряд інших, найважливіших факторів росту , таких як EGF (епідермальний фактор росту), FGF (фактор росту фібробластів), TGF (трансформуючий фактор росту), IGF (інсуліноподібний) фактор зростання).

SCF (фактор стовбурових клітин) – білкова сполука, що грає найважливішу роль регуляції клітинного циклу.

EGF (епідермальний фактор росту) – білок, що стимулює клітинний ріст та клітинне диференціювання епітеліального покриву.

FGF (фактор росту фібробластів) – беруть участь в ангіогенезі (процес утворення нових кровоносних судин і капілярів), загоєння мікроушкоджень, тріщин на поверхні шкіри.

TGF (трансформуючий фактор росту) – білок, який контролює регенерацію шкіри шляхом активного поділу клітин, клітинне диференціювання та інші функції у більшості клітин.

IGF (інсуліноподібний фактор росту) – білок із сімейства інсуліноподібних факторів росту, який бере участь у процесі розвитку та диференціювання клітин.

Аргірелін у карбокси масці ES 301 ES O2 Bubble Pack

Аргірелін - міорелаксант нового покоління, по суті, є неінвазивним аналогом ботокса . При нанесенні на різні ділянки аргірелін пригнічує м'язову активність мімічних м'язів обличчя, зменшуючи їх скорочувальну та рухову активність.

Це дозволяє миттєво (і в довгостроковій перспективі) зменшити видимі ефекти старіння за рахунок зменшення глибоких зморшок або складок на лобі, навколо очей та інших характерних для зморшок ділянок.

Арбутин карбокси масці ES 301 ES O2 Bubble Pack

У цьому продукті арбутин використовується для освітлення шкіри, оскільки він має здатність блокувати тирозиназу, що бере участь у синтезі меланіну.

Інші активні компоненти.
У карбокси масці ES 301 ES O2 Bubble Pack міститься ряд інших інноваційних компонентів, що діють.

Так, як антиоксиданти в продукті використовується фулерен (Fullerenes), який є одним з найпотужніших відомих на сьогоднішній день антиоксидантів і нано капсульований коензим Q10.

За ефективне та тривале зволоження відповідають амінокислоти (AMINO ACID) , які є головним компонентом натурального зволожуючого фактора ( NMF ), гіалуронова кислота (Sodium Hyaluronate) та нано колаген (Soluble Collagen).

Висновки з карбокси маски ES 301 ES O2 Bubble Pack

Поєднання карбокси процедури з одночасним використанням факторів росту та нано капсульованих інгредієнтів, таких як фулерен, нано колаген, убіхінон (коензим Q10) дозволяє отримати синергетичний ефект !

Так, інтенсивний приплив крові, викликаний штучним тканинним кисневим голодуванням (CO2), активізує більшість біохімічних процесів у всіх епідермальних шарах шкіри. Це дозволяє максимально повно розкрити ефект від використання всіх активних компонентів карбокси маски ES 301 ES O2 Bubble Pack.

Зона застосуванняна все обличчя, під очима. Не наносити на віки!

Спосіб застосування:
витягти необхідну кількість із флакона, нанести на обличчя, почекати від 5 до 25 хвилин (залежно від чутливості шкіри), змити водою (але не раніше закінчення реакції виділення вуглекислого газу СО2).

Об’єм 140 грам.
Виробник: Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?