Всі категорії
Додати товар

Антиоксидантна ліфтинг-ампула з пептидами medi-peel peptide 9 volume lifting...

620 грн
Опис

All-in-One Podo Ampoule Pro — унікальний омолоджучий «коктейль» для підтримки молодості, краси шкіри в домашніх умовах. Ампула Medi-Peel з виноградом та пептидами інтенсивно глибоко зволожує, живить, регенерує, підтягує, розгладжує зморшки, освітлює, згладжує мікрорельєф, бореться з тьмяним неоднорідним кольором обличчя.

Засіб нормалізує водно-жировий баланс, підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу, усуває сухість та лущення.

Висококонцентрована ампула покликана скоротити глибину та виразність зморшок, підвищити пружність та еластичність шкіри, розгладити заломи, зміцнити та підтягнути овал обличчя. Допомагає як у боротьбі з вже наявними зморшками, так і запобігає появі нових. Розгладжує мімічні зморшки, скорочує глибину зморшок в області носогубних складок, у зоні міжбров’я та під очима. Запобігає появі зморшок і уповільнює процес старіння, підтягує овал обличчя, підвищує еластичність та пружність шкіри.

Багата «робоча» формула All-in-One Podo Ampoule Pro містить:

Комплекс із 9 пептидів – «запускає» природний процес регенерації тканин, покращує тургор, робить шкіру щільною, еластичною, відновлює ліпідний бар’єр епідермісу, запобігає подальшому в’яненню.

Винний екстракт – насичує вологою, нейтралізує вільні радикали, освітлює, нормалізує обмін речовин та кровотік, надає обличчю здорового сяйва та свіжого вигляду.

Гіалуронова кислота – заспокоює, насичує, утримує вологу в клітинах, освітлює постакне та пігментацію, розгладжує мімічні, вікові зморшки, уповільнює старіння шкіри.

Ектоїн – захищає від зневоднення, знімає запалення, надає комплексну омолоджувальну дію.

Ліпосомальний ресветарол (Anti-age актив) — підвищує пружність, еластичність шкіри, забезпечує глибоке проникнення та засвоєння інших компонентів ампули.

Екстракти чебрецю, алое віра – зволожують, знімають запалення, подразнення, гіперемію, мають антисептичні, протизапальні властивості, сприяють активній регенерації пошкоджених тканин, антиоксиданти.

Олія жожоба – насичена вітамінами A і E, бореться з сухістю і лущенням, живить, робить шкіру щільнішою та еластичнішою.

Олія насіння морінги – чинить антиоксидантну дію, оберігає від агресивного впливу чинників довкілля і вільних радикалів, заспокоює.

Аденозин, ніацинамід – нормалізують вироблення себуму, матують, звужують пори, борються з постакне, прибирають вікову/ту, що з’явилася внаслідок фотостаріння пігментацію, розгладжують зморшки, демонструють ліфтинг–ефект.

Мультипродукт з ефектом ліфтингу показаний для щоденного застосування на зрілій/в’янучій із вираженими ознаками старіння (заломами, пігментними плямами, втратою пружності) шкіри. Ампульна сироватка не липне, не скочується, не стягує, не забиває пори, швидко вбирається.

Корейською «Подо» – Виноград. В есенції олія та вода змішуються у співвідношенні 7:3, що є ефективною пропорцією для контролю водно-жирового балансу та надання блиску. Коли ви струшуєте есенцію, олія і рідка частина поєднуються.

Спосіб використання: струсіть продукт, щоб ретельно перемішати два шари. Потім рівномірно нанесіть потрібну кількість на шкіру. Залишіть до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?