Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисна сироватка з женьшенем beauty of joseon

740 грн
Опис

Сонцезахисна сироватка з женьшенем Beauty of Joseon

Сироватка має легку текстуру, легко вбирається, не навантажує шкіру, лишаючи легкий вологий фініш.

👉У складі хімічні фільтри (Isoamyl p-Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenxoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Polysilicone-15) які ефекивно захищають від дії сонячних променів і разом з капсульованими активними компонентами природним чином змішуються з сироваткою, не містять поверхнево-активних речовин, і рівномірно вбираються в шкіру.
🩷В основі цієї сироватки лежить потужна *суміш екстрактів женьшеню*. Женьшень відомий своїми омолоджуючими властивостями, сприяє виробленню колагену та підвищенню еластичності шкіри. Ця сироватка містить 30% екстракту женьшеню, включаючи ягоди женьшеню та екстракт червоного женьшеню, і містить концентровану дозу цих корисних для шкіри сполук. Результат – гладкіша, пружна шкіра з сяйвом молодості.
🩷*2% ніацинамідом*, суперзірковим інгредієнтом, відомим своїми перевагами багатозадачності. Ніацинамід допомагає регулювати вироблення шкірного сала, зводячи до мінімуму появу пір і контролюючи надлишок шкірного сала. Він також підвищує бар’єрну функцію шкіри, зменшуючи втрату води та покращуючи утримання вологи. Крім того, ніацинамід має освітлювальні властивості, допомагаючи вирівняти тон шкіри і зменшити появу темних плям, надаючи вам більш сяючий колір обличчя.

✅Сироватка підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу та схильну до акне.
❌Не містить парабенів, сульфатів та штучних ароматизаторів, що робить його ніжним та безпечним для щоденного використання. Некомедогенна формула не закупорює пори, знижуючи ризик появи прищів.

🧴Обʼєм: 50 мл. 👛Ціна 740 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?