Всі категорії
Додати товар

Набір сироваток la roche-posay для щоденного антивікового догляду, 7 продуктів

639 грн з 13 Травень - додавайте до обраного

799 грн
Опис

La Roche-Posay — набір сироваток для молодості та краси шкіри
з гарним терміном придатності
У наборі є
- Інтенсивна сироватка-концентрат Mela B3, 10 мл. Продукт бореться з гіперпігментацією шкіри, перешкоджає її виникненню, він протестований на шкірі, схильної до появи пігментних плям.
- Дерматологічна сироватка Hyalu B5 для корекції зморщок та відновлення пружності шкіри, 10 мл. Вона зволожує, дарує еластичність та сяяння.
- Сироватка-антиоксидант проти зморщок Pure Vitamin C10 для оновлення, м’якості шкіри, 10 мл, яка розгладжує шкіру, зволожує, надає їй однорідності.
- Дерматологічна сироватка Hyalu B5 для корекції зморщок та відновлення пружності чутливої шкіри навколо очей, 5 мл. Засіб миттєво зволожує, розгладжує, бореться із темними колами.
- Інтенсивна антивікова корегувальна сироватка Retinol B3 проти глибоких зморщок, 5 мл. Продукт вирівнює колір та рельєф шкіри.
- Легкий сонцезахисний флюїд Anthelios UVA 400, 15. Він є стійким до вологи та поту, захищає від шкідливих ультрафіолетових променів, надає антиоксидантну дію.
- Антивіковий сонцезахисний засіб Anthelios Correct для чутливої шкіри, 3 мл, який бореться зі зморшками та пігментацією, насичує шкіру вологою.

Усі продукти набору пройшли суворий дерматологічний контроль.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 5мл
  • 15мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?