Всі категорії
Додати товар

Відлущувальний засіб для проблемної шкіри salicylic acid 2% solution

303 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

370 грн
Опис

Без коробочки, частина набору

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution розроблений для всіх типів шкіри, зокрема для схильної до гіперемії та вугрової висипки. Ця легка формула видаляє змертвілі клітини шкіри, які можуть сприяти закупорюванню пор, забезпечуючи чистоту шкіри у разі постійного використання.

Що це
Salicylic Acid 2% Solution — це сироватка, що відлущує, на водяній основі із саліциловою кислотою.

Властивості
Цей засіб оновлює клітини глибоко в стінках пор і перешкоджає утворенню акне та плям, а також регулює жирність шкіри. У разі регулярного застосування воно робить шкіру гладкішою та чистішою.

Активні інгредієнти:
Саліцилова кислота — це бета-гідроксикислота, яка відлущує мертві клітини шкіри та усуває закупорювання пор. Вона також має заспокійливі та протизапальні властивості

Застосовувати один раз на день ввечері. Нанесіть невелику точку на цільову зону або нанесіть невелику кількість на обличчя для загального використання. Не використовуйте на чутливій, лущеній або ушкодженій шкірі. Уникайте контуру очей і контакту з очима. Перед використанням рекомендується провести патч-тестування: наносьте продукт відповідно до вказівок на невелику ділянку шкіри один раз на день упродовж трьох днів, щоб перевірити, чи чутливі ви до цього продукту. Якщо у вас з'явилося подразнення, кропивниця, набряк очей і рота, утворення пухирів або ускладнене дихання, змийте, припиніть використання і негайно зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Попередження про сонячний опік: цей продукт містить бета-гідроксикислота (BHA), яка може підвищити чутливість вашої шкіри до сонця й, зокрема, ймовірність сонячних опіків. Використовуйте сонцезахисний крем, носіть захисний одяг і обмежте перебування на сонці під час використання цього продукту та впродовж тижня після нього.

Часті питання
Чи усуває Salicylic Acid 2% Solution акне?
Да. Було доведено, що саліцилова кислота зменшує появу акне, завдяки очищенню пор, що забилися, знімає запалення й усуває плями.

Вагітність або годування груддю Безпечно використовувати Salicylic Acid 2% Solution під час вагітності та годування груддю?
Засоби, що містять саліцилову кислоту, не рекомендуються для використання вагітним або жінкам, що годують.

Чи можна використовувати Salicylic Acid 2% Solution одночасно з іншими засобами?
Да. Будьте обережні, використовуючи сироватку та засоби, що містять вітамін С, ретиноїди або альфа-гідроксикислоти, на будь-якій стадії догляду, бо це може спричинити подразнення на шкірі. Треба чергувати використання таких засобів через день.

На якій стадії догляду можна додати Salicylic Acid 2% Solution до свого щоденного догляду за шкірою?
Нанесіть на шкіру обличчя кілька крапель вранці та ввечері до використання засобів, що увиразнюють, олій і кремів. Нанесіть невелику кількість на все обличчя або на проблемні зони.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?