Всі категорії
Додати товар

Набір косметики guerlain abeille royale double, оригінал!

800 грн
Опис

Сироватка для обличчя
Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum, 7 штук пробників в коробці і Олія-сироватка
Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil 5 мл

Антивікова сироватка для особи, від перших ознак старіння, для відновлення, сяйва, зволоження, пом'якшення, розгладжування, з гліколевою кислотою, медом, рослинними екстрактами.
Одним із швидкодіючих косметичних продуктів-це сироватка. Її активні компоненти миттєво проникають глибоко в епідерміс, рясно насичують його вологою та корисними мікроелементами, сприяючи регенерації клітин, розгладжуванню та підвищенню пружності шкіри.
Сироватка для обличчя Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair – розкішний вибір, який допоможе відновити та зберегти молодість та красу. Ефективність цього елітного продукту від бренду Guerlain пов'язана із вмістом у його складі чистого королівського концентрату чорної бретонської бджоли – суміш уесанського меду та ексклюзивного, висококонцентрованого маткового молочка. Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum чудово справляється відразу з двома завданнями – пілінгом та ліфтингом. Засіб добре вирівнює тон та мікрорельєф шкірного покриву, знижує виразність зморшок, зміцнює природний захисний бар'єр.
Наносити на обличчя та шию вранці та ввечері перед кремом.
У коробці 7 пробників.

Омолоджуюча олія-сироватка
Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil 5 мл
Відновлення, блиск, ліфтинг, розгладжування.

Abeille Royale Youth Watery Oil – косметичний засіб, який експерти бренду Guerlain рекомендують додати до щоденного догляду за шкірою після 30 років. Олія-сироватка – це унікальна формула активних інгредієнтів, завдяки яким забезпечується потужний ефект, що омолоджує. Засіб поєднує в собі потужність сироватки, насиченість олії та свіжість лосьйону. Це можливо завдяки двом ексклюзивним інгредієнтам Guerlain: меду чорної бджоли з острова Вессан та маточному молочку.
Abeille Royale забезпечує інтенсивну живильну, зволожуючу дію. Покращує еластичність та пружність шкірного покриву, сприяє розгладжуванню зморшок та складочок на обличчі. Мікрокапсули олії вивільняють свій відновлювальний потенціал у момент, надаючи шкірі природного сяйва, ніжності та м'якої бархатистості.
Спосіб застосування: нанесіть дві-три краплі розігрітої в долонях олії на кінчики пальців, потім виконайте легкий масаж: для ефекту ліфтингу розгладьте обличчя від центру до контурів, від підборіддя до вух, від вилиць до скронь, від середини боку.

Відправка новою чи укр поштою, після оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 5мл
  • Інший
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Сфера застосування:
Обличчя
Інгредієнти:
Гліколева кислота
Продавець
lar4ikt
lar4ikt
Запоріжжя
80% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?