Всі категорії
Додати товар

Ампульна сироватка для обличчя farmstay collagen & hyaluronic acid all-in-one ampoule...

400 грн
Опис

Потужний антивіковий засіб, у складі якого компоненти, спрямовані на зволоження та зміцнення шкіри, на розгладження зморшок та освітлення пігментації.
Легка освіжаюча текстура засобу дарує шкірі відчуття неймовірного комфорту, миттєво зволожує шкіру та візуально згладжує після першого застосування.
Колаген заповнює недолік власного колагену, надає миттєву підтягуючу дію, вбирає та утримує вологу в підшкірному прошарку, що забезпечує шкірі постійну зволоженість, впливає на внутрішньоклітинному рівні, тим самим підвищуючи пружність та еластичність шкірних покривів, оберігає від деформації та обвисання.
Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру, створює на її поверхні непомітну найтоншу плівку, яка запобігає випаровуванню води, зберігаючи вологу всередині. Сприяє загоєнню ран, впливає імунні реакції, захищає клітини від вільних радикалів, оберігає шкіру від передчасного старіння.
Крім колагену та гіалуронової кислоти у складі засобу вітамінні мікрогранули в сироватці зроблять вашу шкіру сяючою та рівною. Аденозин робить засіб більш ефективним проти зморшок, а ніацинамід допомагає освітлити пігментацію.
Засіб спрямований на комплексний догляд за шкірою, завдяки ампульній технології виробництва, молекули сироватки, що несуть у собі всі корисні властивості екстрактів і масел, легко засвоюються шкірою і проникають у найглибші шари епідермісу.
Не викликає відчуття липкості, швидко вбирається, робить шкіру сяючою та надає здорового, доглянутого вигляду.
Регулярне застосування ампульної сироватки поверне тьмяній та млявій шкірі сяйво та доглянутість.
Спосіб застосування: Після вмивання, на очищене обличчя нанесіть сироватку і м'якими рухами пальців, що поплескують, розподіліть її по обличчю, до повного вбирання. Після застосування сироватки, при необхідності можете використовувати крем для обличчя. Використовуйте лопатку (що входить до комплекту) для застосування засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
ntsh07
womens_joys_ua
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?