Всі категорії
Додати товар

Освітлювальна сироватка для обличчя axis-y dark spot correcting glow serum 5ml

130 грн
Опис

Освітлювальна сироватка для обличчя AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum, 5ml
Сироватка AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum заряджає шкіру енергією, вирівнює тон обличчя, знімає почервоніння, зменшує запалення, загоює мікропошкодження, освітлює постакне. А також:

бореться з небажаною пігментацією
покращує колір обличчя і надає шкірі здорового сяйва
глибоко зволожує і живить
має виражений антиоксидантний ефект
вирівнює тон
підвищення тонусу та еластичності тканин
прискорює загоєння акне і заспокоює запалену шкіру
Основні інгредієнти:

Ніацинамід 5% - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
Запатентований рослинний комплекс EN Natural Plant на основі комбінації 4 ферментованих рослинних компонентів, який має антиоксидантні, зволожувальні та заспокійливі властивості.
Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.
Глутатіон - антиоксидант, крім омолоджувальної дії має сильну відбілювальну властивість і допомагає боротися з пігментними плямами.
Алантоїн стимулює регенерацію тканин, має протизапальні властивості і заспокоює подразнену шкіру.
Екстракт рисових висівок зволожує і також має освітлювальні властивості.
Екстракт папайї багатий на вітаміни А і С, насичує шкіру поживними і корисними речовинами. Сприяє оновленню і відновленню пошкоджених шкірних покривів.
Екстракт обліпихи має живильну, протизапальну, регенерувальну та біостимулювальну дію. Він пом'якшує шкіру, підвищує її пружність і захищає від вільних радикалів, зменшує купероз.
Сироватка має напівпрозору гелеву текстуру, яка чудово вбирається, не залишає відчуття липкості, а лише зволожений фініш.

Засіб не містить парабенів та інших шкідливих синтетичних речовин і штучних барвників.

Рекомендуємо для всіх типів шкіри, проблемної, схильної до подразнень, пігментації, чутливої.

Спосіб застосування:

Після очищення і використання тонера, нанесіть невелику кількість засобу на проблемні ділянки або на все обличчя, "вбийте" ніжними масажними рухами до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 5мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?