Всі категорії
Додати товар

Сироватка «чарівність» bio phyto

1670 грн
Опис

Ефективний засіб, який позбавляє шкіру тьмяності та покращує колір обличчя. Якісно зволожує, зберігає еластичність та пружність тканин, а також пришвидшує процеси оновлення клітин.

Допомагає відновити цілісність захисного бар’єру, бореться з глікацією (процес, який призводить до вікових змін шкіри).

У складі сироватки містяться зволожувальні компоненти, рослинні екстракти та стабільна форма вітаміну С: вони допомагають швидко та ефективно повернути пружність та еластичність, а також зміцнюють судинну стінку капілярів. Екстракт камелії сіненсіс стимулює вироблення колагену, має загоювальну дію, усуває надмірне виділення жиру. Ніацинамід регулює роботу сальних залоз. Сечовина допомагає утримувати вологу на поверхні рогового шару. Аскорбінова кислота зменшує прояви пігментації, усуває постакне, робить шкіру сяючою.

Показання до застосування засобу: жирний блиск, купероз, пігментація, постакне, чутливість шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри. Можна застосовувати під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.

Рекомендується застосовувати двічі на день (під час ранкового та вечірнього догляду) після очищення шкіри. Після цього необхідно нанести крем, щоб зафіксувати корисні інгредієнти сироватки на шкірі та підвищити ефективність.

ЗАСТОСУВАННЯ
Нанести декілька крапель на шкіру обличчя, шиї та декольте.

Ціна:
30 мл - 1670 грн
100 мл - 3080 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
  • 100мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?