Всі категорії
Додати товар

Тестер антивікова сироватка + денний крем clarins double serum complete age control concentrate

100 грн
Опис

сироватка для обличчя, 0.9 мл + денний крем для обличчя, 2 мл

Призначення: антивіковий, від перших ознак старіння, живлення, зволоження, ліфтинг, тонізування

Щодня шкіра обличчя зазнає несприятливого впливу зовнішніх факторів, що не кращим чином позначається на її стані і зовнішньому вигляді. Щоб зберегти її красу, варто регулярно використовувати засоби для догляду. Один з них — подвійна сироватка елітного французького бренда Clarins.

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate — унікальний антивіковий засіб, розроблений на основі 20 рослинних екстрактів. Дія активних компонентів направлена на відновлення життєво важливих функцій шкіри. Завдяки інноваційній подвійній формулі засіб забезпечує помітний омолоджувальний ефект. При регулярному застосуванні підвищується пружність шкіри, вона набуває рівного тону і здорового сяйва. Сироватка ефективно зменшує пори і розгладжує зморшки.

Шовковистий денний крем Clarins Extra-Firming повертає контуру обличчя підтягнутість і бореться зі зморшками. Антивікова дія екстрактів рослин кенгуру і міротамнуса зволожують шкіру, надають їй гладкість, пружність і сяйво. Екстракт водоростей Дурвілія Антарктика підвищує захисні функції епідермісу, а світловідбивні часточки візуально приховують сліди втоми і дрібні недосконалості.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість сироватки на попередньо очищену шкіру обличчя і шиї. Рівномірно розподіліть м'якими рухами до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?