Всі категорії
Додати товар

Хіт! сироватка з гіалуроновою кислотою veze омолоджуюча probeauty

215 грн -24% 165 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 100 мл, підходить для будь-якого типу шкіри, вік: 25+. Поставляється у скляній пляшці з піпеткою, поміщеній в фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Популярна ефективна сироватка з гіалуроновою кислотою, яка є основним компонентом засобу. Завдяки швидкому проникненню в епідерміс легко заповнює міжклітинний простір, знижує глибину зморшок, при регулярному застосуванні вирівнює колір шкіри, покращує стан шкіри, омолоджує та зволожує шкіру зсередини.
Гіалуронова кислота є одним із найефективніших засобів омолодження та зволоження шкіри. Завдяки своїй малій вазі низькомолекулярна гіалуронова кислота легко проникає в епідерміс та дерму, зміцнює міжклітинні сполуки та посилює гідратацію шкіри.
Завдяки мінімальному розміру молекул речовина проникає вглиб епідермісу без будь-яких проблем, допомагаючи зміцнювати міжклітинні зв'язки та утримувати вологу. Гіалуронова кислота сироватки допоможе вам надовго позбавитися таких ознак старіння шкіри, як мімічні зморшки, млявість та в'ялість шкіри, повертає шкірі еластичність та пружність, відновлює її молоду структуру та сяючий вигляд. Вона діє швидко, результат буде помітний вже після кількох процедур з нанесення засобу на обличчя та шию.
Спосіб застосування: нанести на очищену шкіру обличчя кілька крапель рідини і розподілити масажними рухами, потім прикласти долоні на кілька секунд до обличчя, щоб їх тепло допомогло засобу максимально вбратися. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?