Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою та екстрактом білої лілії

265 грн
Опис

Сировотрка володіє вираженим зволожуючим ефектом, розгладжує дрібні морщинки, запобігає їх подальшій появі, покращує колір обличчя, допомагає зберегти пружність, еластичність, тонус шкіри. Прискорює відновні процеси шкіри. Відновлює гідробаланс шкіри.

Застосування: нанести на попередньо очищену шкіру обличчя вранці і ввечері. Поверх нанести крем по типу шкіри

Гіалуронова кислота – природний компонент, який присутній практично у всіх тканинах організму, бере активну участь у проліферації клітин, тобто в їх розподілі та збільшенні кількості, частково відповідає за регенерацію тканин, а також впливає на їх гідродинаміку, тобто насичення рідиною та рівномірний розподіл вологи. Іншими словами, цей природний компонент забезпечує нормальну будову багатьох клітин, а також перешкоджає передчасному старінню.

Гідролат троянди - один з найбільш відомих і традиційних ароматерапевтических засобів для очищення шкіри. Він також використовується для боротьби з акне і подразненнями. Володіє в'яжучою та тонізуючою дією для нормальної і сухої шкіри, має регенеруючу дію, освіжає.

Екстракт білої лілії прискорює відновні процеси шкіри, володіє зволожуючою і антисептичною дією.

Натуральний зволожуючий фактор - адаптує фізіологічний баланс вологи в шкірі, захищає шкіру від втрати вологи, підвищує еластичність шкіри, покращує здатність верхніх шарів епідермісу утримувати воду, допомагає підтримувати пружність і еластичність шкіри

Алое-гель – має цілющі властивості, допомагає позбутися проблем зі шкірою, робить шкіру м'якою і здійснює швидку регенерацію клітин.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
meri888
PURITY
Луцьк
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?