Всі категорії
Додати товар

Ретинол для шкіри навколо очей

199 грн
Опис

Есенція для шкіри навколо очей з масажним роликом Veze Retinol Collagen Essence зменшує зморшки, підвищує тургор шкіри, позбавляє темних кіл і мішків під очима.
До складу сироватки входять: колаген - повертає шкірі пружність та еластичність, зменшує існуючі мімічні та вікові зморшки; аскорбінова кислота – бере участь у синтезі необхідних шкірі ліпідів; дріжджовий екстракт – покращує регенеративні властивості шкіри, робить її пружною; ретинол бореться з першими ознаками старіння – зменшує глибину зморшок, вирівнює тон та мікрорельєф, підтримує молодість шкіри.
Завдяки спеціальній сталевій кульці, яка розподіляє есенцію, при нанесенні досягається додатковий ефект охолодження та мікромасажу шкіри. Після використання засобу шкіра стане пружною, ніжною та здоровою.
Очистіть шкіру. Натисніть на ролик у сироватці, щоб витягнулася необхідна кількість засобу, масажними круговими рухами нанесіть сироватку за допомогою ролика, залишки сироватки розподіліть легкими рухами, що поплескують, кінчиками пальців до повного вбирання.
Підходить для шкіри будь-якого віку та типу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
parad...
paradise_ukraine
Київ
69% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?