Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя з камелією bioaqua camellias anti-oxidation nourishing essence

105 грн
Опис

Сироватка має легку текстуру, легко наноситься та швидко вбирається, покращує колір обличчя, зовнішній вигляд та загальний стан шкіри.

Інтенсивно зволожує та пом'якшує шкіру, делікатно освітлює та перешкоджає появі пігментних та темних плям, підвищує пружність та еластичність шкіри, активно живить епідерміс корисними речовинами.

Екстракт камелії — перешкоджає випаровуванню вологи, посилює захисні та відновлювальні функції, прибирає почервоніння та свербіж, заспокоює та забезпечує бактерицидну та дезінфікуючу дію. Косметична сироватка стимулює вироблення природного колагену та еластину, розгладжує зморшки, оздоровлює та омолоджує структуру, зміцнює тургор, підтягує та робить шкіру більш гладкою та шовковистою.
Регулярне використання есенції в б'юті процедурах блокує дію вільних радикалів, виводить токсини та надає красивого та доглянутого вигляду.

Спосіб застосування: Нанесіть кілька крапель сироватки на чисту шкіру й акуратно масажуйте до вбирання. Для посилення ефекту використовуйте перед маскою або звичайним кремом. Рекомендується застосовувати двічі на день, вранці та ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?