Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча сироватка з грушею i’m from pear serum 50 мл

975 грн -40% 590 грн
Опис

Зволожуюча сироватка з грушею I’M FROM Pear Serum 50 мл
Сироватка з екстрактом груші насичує шкіру вологою та вітамінами, заспокоює подразнення та знімає почервоніння. Моментально усуває стягнутість, повертає здорове сяйво та вирівнює тон. Допомагає усунути сліди втоми, прибирає тьмяність і надає обличчю здорового виду. Зміцнює захисний бар'єр, захищає шкіру від агресивної дії зовнішнього середовища та вільних радикалів. Позбавляє сверблячки і почуття дискомфорту, прибирає сухість і лущення, робить шкіру ніжною і бархатистою.

Активні компоненти:
- Екстракт листя дикої груші 83%. Є багатим на джерела вітамінів, моментально усуває нестачу вологи і підтримує шкіру зволоженою. Ефективно відновлює шкіру з підвищеною чутливістю, підвищує захисні функції та заспокоює.
- Гіалуронова кислота. Проникає у глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи. Утворює захисний шар, який не дає їй випаруватися.
- Пантенол. Стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння та роздратування, має ранозагоювальну властивість.
- Екстракт какао. Тонізує, знімає набряклість та припухлість. Має антиоксидантні властивості, прискорює загоєння та регенерацію шкіри.
- Екстракт ірландського моху. Має яскраві антиоксидантні властивості, уповільнює процеси старіння, захищає від негативного впливу зовнішніх подразників. Насичує клітини вологою, сприяє її утриманню у глибоких шарах шкіри, підтримує природний рівень зволоженості та не допускає зневоднення та дегідратації.
- Екстракт лакриці. Підтримує природну мікрофлору шкіри, покращує структуру колагену, підвищуючи її пружність. Покращує процеси регенерації та відновлення, підтримує мікроциркуляцію, надає шкірі м'якості.

Спосіб використання: нанести необхідну кількість сироватки на очищену та тонізовану шкіру обличчя. За необхідності завершити догляд кремом.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?