Всі категорії
Додати товар

Сироватка антивікова від dior capture totale le serum 5 мл оригінал

530 грн
Опис

Capture Totale Le Sérum - антивікова сироватка Dior з легкою текстурою, вона помітно підвищує пружність шкіри та прибирає основні ознаки віку: зморшки (в тому числі мімічні), зменшує пори, нерівний тон, втрату еластичності, сяяння та пружності шкіри.
Наукові дослідження Dior показали, що з віком материнські клітини шкіри втрачають свої якірні білки, це впливає на пружність шкіри та її відновлювальний потенціал. Сироватка Capture Totale Le Sérum містить ферментований екстракт лонгози, він зміцнює якірні білки та підвищує пружність шкіри. Сироватка на 98% складається з інгредієнтів натурального походження та поєднує найкращі досягнення науковців Dior з найсучаснішими інгредієнтами:

Ферментований екстракт лонгози з саду Dior на Мадагаскарі, містить активних 85 молекул, вони всього за 4 години впливають на материнськи клітини шкіри та сприяють їх регенерації.
Екстракт ірису з нового саду Dior в Тоскані стабілізує дію ферментованого екстракту лонгози та діє як активний антиоксидант.
Технологія полі-філерів H.A., що складається з комплексу гиалуроновой кислоти та полігліцеринів гарантують миттєвий та стійкий на 8 годин, ефект підтяжки.
В Ароматеці вартість за 30мл 5000 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 5мл
Класифікація:
Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Антиоксидантне Відновлююче Для сяйва шкіри Проти зморщок

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?