Всі категорії
Додати товар

Copper peptide anti-aging-treatment mit 3% purem kupferpeptid сиворотка, антивіковий...

2300 грн
Опис

🔹 Формула містить 3% чистих пептидів міді, що є найвищою та найчистішою концентрацією пептидів міді на ринку. Тому він особливо ефективно стимулює вироблення колагену та еластину, покращує пружність та еластичність шкіри, а також помітно зменшує ознаки старіння. Він також має виняткові антиоксидантні властивості, які захищають шкіру від вільних радикалів та окислювального стресу, що спричиняють пошкодження клітин і передчасне старіння. Крім того, він прискорює загоєння ран і стимулює регенерацію шкіри. Він не тільки покращує зовнішній вигляд зморшок і тонких ліній, але й запобігає їх появі. Він гарантує максимальну ефективність і пропонує неперевершені переваги для пружної, гладенької, сяючої та молодшої на вигляд шкіри.

🔹 Пептиди 13% - це ланцюжки амінокислот, які природним чином зустрічаються в нашому організмі і сприяють виконанню різноманітних важливих функцій, але з віком кількість пептидів у шкірі зменшується. Зокрема, пептиди міді, одні з найбільш досліджених пептидів у догляді за шкірою, відповідають за стимуляцію синтезу колагену, антиоксидантну та протизапальну активність, а також прискорене загоєння ран і відновлення шкіри.
Формула доповнена комплексом антивікових пептидів, які допомагають посилити омолоджуючий ефект лікування і довше зберегти шкіру молодою і пружною.

🔹 Bifida Ferment Lysate - у косметиці біфідобактерії широко використовують як активний компонент для боротьби зі старінням шкіри, поліпшення її бар'єрних властивостей і захисту від шкідливих впливів навколишнього середовища. Головною властивістю біфідобактерій є здатність зміцнювати захисний бар'єр шкіри і покращувати її структуру.

🔹 Bacillus/Folic Acid Ferment Filtrate Extract, також відомий як фолат або фолієва кислота, це водорозчинний вітамін, який природним чином міститься у фруктах, темній листовій зелені та певних білках. Це невід’ємна частина сімейства вітамінів групи B, яка живить і підтримує шкіру.

🔹 Бетаїн – надає комплексну дію для догляду за шкірою. Завдяки унікальній здатності цього компонента затримувати воду в клітинах, він ефективно зволожує шкіру, зміцнює клітинні мембрани, знижує трансепідермальну втрату вологи.

🔹 Гліцерин – відновлює рівень вологи в шкірі, зволожує та насичує шкіру.

🔹 Гіалуронова кислота – притягує вологу у глибокі шари дерми, відновлюючи рівень гідрації шкіри.

🔹 Лецитин – полегшує подразнення, запобігає появі запалень і стимулює регенерацію клітин. Також цей компонент підвищує бар’єрні функції шкіри та стимулює процеси її живлення.

🔹Glutamine - відомо, що глуматин сприяє синтезу білка, імунній функції та має протизапальну дію. Як стимулятор імунітету та антиоксидант, глютамін може кондиціонувати та зцілювати шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?