Всі категорії
Додати товар

Активатор молодості lancome genifique youth activating concentrate

200 грн
Опис

Lancome genifique youth activating concentrate - оригінал із США. Міні версія, частина від набору. Без упаковки. Без захисної плівки. Баночки не розкривалися! Мініатюра 8 мл з піпеткою. Ціна залежить від дати виготовлення. Термін придатності косметики Ланком 5 років. З датою виготовлення квіт. 2021- 1 шт. - 200 гр, 2шт. - 350 гр., з датою вигот. другої половини 2022 - 250 за 1 шт, 450 за 2 шт.
Активатор молодості Advanced Genifique створений на основі запатентованої авторської формули Genifique .
Широкий спектр дії засобу включає 10 принципів, що сприяють омолодження шкіри: щільність, свіжість, відсутність зморшок, тонус, пружність, еластичність, сяйво, рівний тон, чистота і гладкість. Завдяки ідеально збалансованому складу від LANCOME активатор проникає у глибокі шари епідермісу та діє на клітинному рівні. Advanced Genifique пройшов суворі дерматологічні тести та підходить для будь-яких типів шкіри. Його застосування на постійній основі дозволить побачити суттєві покращення вже на 7 день використання.
Застосування: Наносити щодня вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї. Можна використовувати самостійно або наносити перед основним доглядом за шкірою Підходить для жінок різного віку та всіх типів шкіри. Спосіб застосування: наносити по 2-3 краплі засобу на добре очищену шкіру обличчя та шиї, вранці та ввечері, уникаючи області навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 8мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Відновлююче Для сяйва шкіри Ліфтинг Проти зморщок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?