Всі категорії
Додати товар

Освітлююча сироватка з вітаміном с beauty of joseon - light on serum - + vita c 10 мл

215 грн
Опис

Це освітлююча сироватка, яка містить екстракт центелли азіатської та вітамін С як основні інгредієнти.
Відновіть сяйво шкіри за допомогою цієї освітлюючої сироватки з 10% 3-О-етил-аскорбіновою кислотою (похідною вітаміну С) для боротьби з гіперпігментацією та нерівним тоном шкіри, не подразнюючи шкіру.

Збагачена 68% екстракту центелли азіатської - легка формула, що швидко вбирається, бореться із зовнішніми агресивними факторами, заспокоюючи та зволожуючи шкіру.

Зволожуюча сироватка для обличчя допомагає усунути гіперпігментацію, запобігаючи зневодненню.

Сироватка збагачена 10% 3-О-етил-аскорбіновою кислотою, похідною вітаміну С з високою стабільністю та низьким подразненням, для забезпечення ефекту освітлення та вирівнювання тону шкіри.

Формула містить 68% екстракту центелли азіатської, щоб заспокоїти шкіру від щоденного подразнення та зовнішніх агресорів, одночасно забезпечуючи інтенсивне зволоження, щоб зберегти шкіру зволоженою.

Має легку та освіжаючу текстуру без жирності та липкості, швидко вбирається, не подразнює шкіру.

Ключові інгредієнти:

Екстракт центелли азіатської 68%, яку в Азії здавна використовували в лікувальних цілях.
Мадекасозид, азіатозид, мадеказова кислота та азіатська кислота з центелли азіатської ефективно заспокоюють і відновлюють шкіру, а також допомагають контролювати вологість і покращувати тонус шкіри.

3-О-етил аскорбінова кислота 10% -це похідне вітаміну С з покращеною стабільністю порівняно з чистим вітаміном С, яке може підтримувати стабільний стан протягом 90 днів навіть при 40°C. Порівняно з іншими похідними вітаміну С, він має високу афінність до шкіри, тому забезпечує чудове поглинання та менш подразнює, комфортно діючи на шкіру.
Як використовувати:
Нанесіть необхідну кількість сироватки та рівномірно розподеліть її на тонізованій шкірі обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Чорний
Розмір:
  • 10мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?